Samen eten in Huis van de Buurt Burgerenk

Samen eten in Huis van de Buurt Burgerenk

Enthousiaste vrijwilligers van de wijkvereniging Burgerenk en Koppel-Swoe organiseren op dinsdag 11 april weer een gezellig “Samen Eten”. Deze maand staat er een heerlijke oer-Hollandse pan snert op het menu.
Iedereen die het gezellig vindt om samen met anderen te eten is van harte welkom.

Vanaf 17.00 uur verwelkomen de gastvrouwen de gasten in het Huis van de Buurt Burgerenk aan de Klimtuin 46 in Epe. Deelname kost € 8,50 per persoon. Iedereen wordt voorzien van een kopje koffie of thee. Daarnaast betaalt men voor de gebruikte consumpties tijdens het eten. De bijdrage dient vooraf betaalt te worden aan de vrijwilligers van de kookgroep.

Mocht het vervoer een probleem zijn dan kan dat aangegeven worden bij de aanmelding. Er zal een vrijwilliger zijn om van en naar huis te brengen.

Voor informatie kan men terecht bij: Koppel-Swoe bereikbaar op nummer 0578-676767. Contactpersoon is Bilge Yeleser. Of via de e-mail: b.yeleser@koppelswoe.nl.

In verband met de inkoop van ingrediënten is het noodzakelijk dat men zich van tevoren aanmeldt. De aanmelding kan tot woensdag 5 april middels de opgavenlijst die op het prikbord in het wijkgebouw hangt of telefonisch op 06.29045888.

 

 

Dit vind je misschien ook interessant!

Prokkelstagedag 8 juni 2023

2 juni 2023
Koppel-Swoe organiseert samen met de Passerel en de JP van den Bent Stichting voor de 11e keer de landelijke Prokkelstagedag voor mensen met een beperking...
Meer lezen?

Buitenspeeldag 2023

31 mei 2023
Kom je op 14 juni 2023 ook gezellig met ons buitenspelen? Het is dan de Nationale Buitenspeeldag! Neem je vrienden mee. Maken we er een...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet