10 Gratis exemplaren boek ‘Elfenbos de Spronkel’ voor jonge mantelzorgers

10 Gratis exemplaren boek ‘Elfenbos de Spronkel’ voor jonge mantelzorgers

14 augustus 2020

Stichting de Regenboogboom schenkt 10 keer het boek ‘Elfenbos de Spronkel’ voor jonge mantelzorgers in de gemeente Epe. Jonge mantelzorgers zijn kinderen of jongeren t/m 24 jaar die opgroeien met zorg in de directe omgeving. Dit kan gaan om een ouder, broer/zus of opa/oma.

Elfenbos de Spronkel is een boek geschreven voor kinderen van 2 t/m 12 jaar die even willen wegdromen. Het boek is oorspronkelijk geschreven voor kinderen die een eigen plekje nodig hebben waar ze even hun zorgen kunnen vergeten. In het boek wordt je meegenomen door het elfje Lisa in de magische wereld van elfenbos de Spronkel. Het boek nodigt je uit om je te verplaatsen in de prachtige fantasiewereld van het elfje Lisa. Het boek is vrolijk vormgegeven met mooie plaatjes van het Elfenbos.

 

Het boek is geschreven door Lisa Minnella, toen ze 12 was en jaren in ziekenhuisbedden moest doorbrengen. Zij heeft dit boek geschreven voor andere kinderen die ook met zorgen te maken krijgen en waarvoor het ook fijn kan zijn om even de fantasiewereld van Elfenbos de Spronkel in te stappen. Dat maakt het boek ook zeer geschikt voor jonge mantelzorgers. Ook zij worden op jonge leeftijd geconfronteerd met zorgen.

Steunpunt Mantelzorg

Steunpunt Mantelzorg is er voor mantelzorgers van alle leeftijden, dus ook de jonge mantelzorgers. Voor deze groep bieden wij allerlei leuke activiteiten, een brussengroep, de mantelzorgwaardering voor kinderen/jongeren, ervaringsmaatje voor jou en je kunt met al je vragen en voor een luisterend oor terecht bij de coördinator van het Steunpunt Mantelzorg. Wij willen kinderen t/m 12 jaar die jonge mantelzorgers zijn de kans bieden om het boek ‘Elfenbos de Spronkel’ te winnen als extra steuntje in de rug.

Wij verloten de 10 boeken onder diegene die zich hebben aangemeld voor 10 september 2020. Aanmelden kan door een mail te sturen naar g.reumer@koppelswoe.nl Als je tot de 10 personen hoort die een boek krijgt, dan nemen we hierover contact met jou op.

Steunpunt Mantelzorg van Koppel-Swoe kan jij op werkdagen bereiken op telefoonnummer 0578-67 67 67. Meer informatie over Steunpunt Mantelzorg vind je op www.koppelswoe.nl/jonge-mantelzorgers

Dit vind je misschien ook interessant!

Buitenspeeldag 2024

27 mei 2024
Jantje Beton en kinderzender Nickelodeon organiseren al meer dan tien jaar een Nationale Buitenspeeldag. Dit jaar is het zover op woensdag 12 juni. Op drie...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet