12 februari Repair Cafe Oene

12 februari Repair Cafe Oene

11 februari 2022

Er is geen passende manier om iemand te verrassen op Valentijns dag dan met een mooie kaart. Voor die speciale en soms onverwachte momenten tovert een kaart altijd een glimlacht op een ieders gezicht.

Op zaterdag 12 Februari aanstaande in Oene is tijdens ons eerste Repair Cafe een divers assortiment aan zelfgemaakte kaarten van Mw. Stokkink verkrijgbaar. Met verschillende knip en vouw technieken maakt ze niet alleen uw Valentijn maar ook uw andere beste wensen persoonlijk. Ook voor handige tips kunt u bij haar terecht.

Tussen de wenskaarten door is er alle gelegenheid om uw reparaties aan te bieden bij onze reparateurs.

Zij staan weer, zoals vanouds, klaar om uw reparaties te beoordelen en uit te voeren.

De dames met hun professionele naaimachines zijn er om uw textiel te verstellen of te herstellen. Voor KiKA en Gered Gereedschap kunt u ook hier uw oude mobieltjes en gebruikt gereedschap inleveren. Samen aan een duurzame samenleving.

We zijn blij u na een lange tijd van afwezigheid weer te mogen begroeten. Hierbij geldt de actuele RIVM regels van o.a. mondkapjes, QR code en identificatie maar zoals gewoonlijk is uw eerste kop koffie of thee met iets lekkers van ons. U bent van harte welkom op zaterdag 12 februari van 09.30 tot 12.00 uur in het Kulturhus in Oene. Tot ziens in het Kulturhus in Oene

Dit vind je misschien ook interessant!

Buitenspeeldag 2024

27 mei 2024
Jantje Beton en kinderzender Nickelodeon organiseren al meer dan tien jaar een Nationale Buitenspeeldag. Dit jaar is het zover op woensdag 12 juni. Op drie...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet