Afsluiting conversatieles Nederlands

Afsluiting conversatieles Nederlands

Kon het in de hele wereld maar zo zijn: gewoon samen soep koken en gezellig opeten……

Dit riep Mieke, onze vrijwilligster die elke maandagmorgen in Epe conversatie les begeleidt, de deelnemers zijn mensen die nieuw in Nederland zijn of hier al langer wonen en doormiddel van o.a. met elkaar praten graag hun woordenschat willen vergroten en spreekvaardigheden verbeteren.

Maandag 4 juli was de laatste conversatieles voor de zomer in Epe. Deze werd feestelijk afgesloten in de tuin van Mieke in Oene. Niet alleen de dag was warm maar vooral het onderlinge contact. De taal van gezelligheid liet vandaag nog meer zien dat er geen verschillen zijn tussen onze Oekraïense, Turkse, Colombiaanse, Wit Russische, Eritrese, Armeense, Syrische deelnemers en Nederlandse vrijwilligers. Iedereen had wat lekkers meegenomen en samen is er traditionele Oekraïense soep gekookt.
Na afloop werd er in de gezamenlijke groepsapp nog volop ervaringen en bedankjes gedeeld. Het was een ochtend met een gouden randje appte vrijwilliger Gera.

Maandag 29 augustus om 9.30 uur start de conversatieles in Epe weer.

 

 

Dit vind je misschien ook interessant!

Prokkelstagedag 8 juni 2023

2 juni 2023
Koppel-Swoe organiseert samen met de Passerel en de JP van den Bent Stichting voor de 11e keer de landelijke Prokkelstagedag voor mensen met een beperking...
Meer lezen?

Buitenspeeldag 2023

31 mei 2023
Jantje Beton en kinderzender Nickelodeon organiseren al meer dan tien jaar een Nationale Buitenspeeldag. Dit jaar is het zover op woensdag 14 juni. Op drie...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet