Formulierenteam in Bloemfontein

Formulierenteam in Bloemfontein

Datum/Tijd : 26/09/2023 - 19:30 - 21:00
Heb je hulp nodig met je administratie of het invullen van formulieren? Kom dan naar het inloopuur van het Formulierenteam. Elke laatste vrijdag van de maand kun je terecht in Buurtpunt de Burgerenk in Epe (10.00-11.30 uur) en elke laatste dinsdag van de maand in Bloemfontein in Vaassen (19.30-21.00 uur).
Tijdens het spreekuur is er een deskundige vrijwilliger aanwezig voor vragen over de (financiële) administratie of formulieren. Vaak kunnen we je gelijk helpen, anders maken wij een vervolgafspraak. Daarnaast bieden de vrijwilligers een luisterend oor en verwijzen ze waar nodig (onafhankelijk) door naar andere medewerkers van Koppel-Swoe of samenwerkingspartners. Uiteraard houden wij ons aan alle huidige coronamaatregelen en kun je op 1,5 meter afstand met onze vrijwilliger spreken.
Je kunt zonder afspraak zo binnenlopen. Wij helpen je graag!
Het inloopuur van Formulierenteam is één van de activiteiten georganiseerd door (vrijwilligers van) Koppel-Swoe. Je kunt hier de hele agenda met activiteiten in Bloemfontein bekijken. Voor de agenda met alle activiteiten van Koppel-Swoe kijk je hier.
Doelgroep: Jongeren, Volwassenen, Ouderen
Dorp: Vaassen
Dienst: Huis van de Buurt Bloemfontein - Vaassen, Huis van de Buurt, Formulierenteam

Mandy Drost

Coördinator Formulierenteam en Juridisch Advies
Telefoon
06-18585687
E-mail
m.drost@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Donderdag

© 2024 Media Magneet