Instagram, dat doe je zo!

Instagram, dat doe je zo!

Locatie : De Marke
Datum/Tijd : 15/06/2023 - 19:30 - 21:30

Is het iets voor mij?

Deze workshop is voor jou gemaakt als je beginners/basiskennis hebt van Instagram. Het is handig als je al een account hebt (of toegang hebt tot het account van je vrijwilligersorganisatie). Dan kun je namelijk direct oefenen!

We focussen ons echt op Instagram, en kunnen daardoor lekker de diepte in.

Wat ga je leren?

Als eerst staan we stil bij de techniek. Wat zijn de voordelen van een bedrijfsprofiel, en waarom is dat wellicht ook voor jou handig om te hebben? We kijken naar alle mogelijkheden van Instagram, zoals stories, reels, posts en hashtags. Daarnaast krijg je ook een stuk marketing mee, om je profiel zo pakkend mogelijk in te richten en je bezoekers te triggeren.

One-way-presentatie? Dat is deze workshop niet J Je doet actief mee, en wordt betrokken bij ieder onderdeel. Na het technische gedeelte duiken we in de wondere wereld van Instagram-posts, en gaan we oefenen met het schrijven van pakkende social media berichten.

Het resultaat

Na deze workshop weet jij alle ins en outs van Instagram, en kun je gericht aan de slag om je profiel – én het profiel van je vrijwilligersorganisatie – te laten groeien en bloeien. Jij:

  • weet wat alle Instagram-functionaliteiten inhouden, en snapt hoe je deze strategisch inzet.
  • snapt hoe je de statistieken van je pagina kunt bekijken om zo je voortgang bij te houden
  • leert hoe copywriting werkt en hoe je aansprekende Instagram-posts schrijft
  • weet hoe je je volgers enthousiasmeert en informeert, en bouwt zo een sterke community op
  • krijgt tips mee voor het maken van een contentkalender, waarmee posten op Instagram een eitje wordt!

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is voor jou gemaakt als je beginners/basiskennis hebt van Instagram, en meer wil leren over hoe je dit platform strategisch in kunt zetten. En dat met plezier doet! Het is handig als je al een account hebt (of toegang hebt tot het account van je vrijwilligersorganisatie). Dan kun je namelijk direct oefenen!

We focussen ons echt op Instagram, en kunnen daardoor lekker de diepte in.

Wie geeft deze workshop?

Deze workshop wordt verzorgd door Anna Thymgio, Communicatiespecialist en eigenaar van Communicatiebureau Thymgio. Anna vertelt kort iets over zichzelf:

“Al van kinds af aan kon ik mijzelf uren verliezen in het schrijven van gedichten en verhalen. Vanaf het moment dat ik kon praten voerde ik hele gesprekken. Studies, opleidingen en wedstrijden later, bleef één ding hetzelfde: mijn liefde voor passende en authentieke communicatie. En dat bracht mij naar vandaag. Want vandaag help ik organisaties en ondernemers verbinding te maken met hun ideale klanten. Een waardevolle connectie te creëren.

Ik gebruik zelf Instagram al jaren – zowel zakelijk als privé. En ik haal óók klanten uit Instagram. Inmiddels ken ik alle ins en outs, weet ik hoe het algoritme werkt en maak ik strategische keuzes. Dat doe ik niet alleen voor mezelf, maar ook voor klanten die ik ondersteun op het gebied van social media.

Na het ervaren van alle fijne voordelen van Instagram, mag ik deze pareltjes nu met jóú delen. Zodat ook jij met plezier bouwt aan een waardevol online visitekaartje en de handige trucs als geen ander kent!”

Meer lezen over Anna? Klik hier.

Meer informatie & aanmelden via www.epedoet.nl/workshops

Doelgroep: Volwassenen
Dienst: EpeDoet

Suzanne Tuinman

Vrijwilligerscoördinator Koppel-Swoe, Coördinator EpeDoet!, Sociaal Werker
Telefoon
06-36 23 96 18
E-mail
s.tuinman@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Woensdag

© 2024 Media Magneet