ZitFit in De Hezebrink

ZitFit in De Hezebrink

i.s.m. sportvereniging SVA

Locatie : De Hezebrink
Datum/Tijd : 10/07/2024 - 10:00 - 11:00

Speciaal voor ouderen organiseren we samen met sportvereniging SVA de beweegactiviteit ZitFit op woensdag van 10.00-11.00 uur in De Hezebrink. ZitFit is bewegen op een stoel. Kun je niet lang staan? Of heb je last om je evenwicht te houden? Ook dan kun je meedoen met ZitFit. Iedereen doet mee op zijn/haar eigen niveau. Het doel van ZitFit is je sterker en fitter maken. Dat helpt je in het dagelijkse leven.

Naast bewegen staat ook gezelligheid centraal. ZitFit duurt ongeveer 45 minuten en wordt gezamenlijk afgesloten met een kopje koffie of thee. Deelname kost € 2,50 per les inclusief een kopje koffie of thee. Je hoeft je niet vooraf aan te melden. Kom gerust eens binnenlopen.

Voor meer informatie en/of aanmelden kun je terecht bij Carla Evers van Sportvereniging SVA via info@sva.nl. Of via Margriet Sollie van Koppel-Swoe (0578-67 67 67).

ZitFit wordt georganiseerd door (vrijwilligers van) Koppel-Swoe. Je kunt hier de hele agenda met activiteiten in de Hezebrink bekijken. Voor de agenda met alle activiteiten van Koppel-Swoe kijk je hier.

 

Doelgroep: Ouderen
Dorp: Emst
Dienst: Heel Epe Beweegt, Huis van de Buurt De Hezebrink - Emst

© 2024 Media Magneet