Bingo in Steunpunt Bloemfontein

Bingo in Steunpunt Bloemfontein

Na een zeer geslaagde bingo in buurtpunt Bloemfontein vindt er weer een bingo plaats. De eerst volgende bingo staat gepland op donderdagmiddag 4 november om 14.00 uur. Vrijwilligers van Koppel-Swoe hebben weer een gezellige middag voorbereid en er zijn leuke prijsjes ingekocht.

Nadat er maandenlang geen evenementen in het buurtpunt georganiseerd konden worden, zijn de vrijwilligers van Koppel-Swoe verheugd dat er weer een bingomiddag georganiseerd kan worden. Iedere eerste donderdag van de maand vindt er een bingo plaats van 14.00 tot 16.00 uur in Bloemfontein. Om 13.30 uur gaat de zaal open.

Deelnemers worden in de Wetstraat 12 verwelkomd met een kopje koffie of thee en om 14.00 uur gaat het spel beginnen. Er zijn verschillende kleine prijsjes te winnen. De kosten voor deelname aan deze bingo bedragen € 5,00 per persoon.

Aangezien deze activiteit onder de coronatoegangsbewijs-plicht valt is het noodzakelijk dat men een coronapas bij zich heeft. Dit betekent dat men bij de ingang een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een negatieve testuitslag via ‘testen voor toegang’ moet kunnen tonen, in combinatie met een geldig legitimatiebewijs. Uw privacy is daarbij gewaarborgd. Uw gegevens worden niet opgeslagen en alleen gebruikt voor controle van het bewijs.

Voor informatie kan men terecht bij: Koppel-Swoe, telefonisch bereikbaar op nummer 0578-676767. Contactpersoon is Karien van den Berg. Of via de e-mail k.vandenberg@koppelswoe.nl. Kijk ook op www.koppelswoe.nl

 

Dit vind je misschien ook interessant!

EpeVertelt! De Tovertuin

EpeVertelt! is een rubriek waarbij EpeDoet! mensen uitnodigt die vertellen over het vrijwilligerswerk dat zij doen. Voor deze editie zaten we op een mooie woensdagochtend...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet