Buurtpunt Mode & co

Buurtpunt Mode & co

In het centrum van Epe vind je de winkel Mode & co. Een kledingbank en cadeauwinkel ineen! Houd jij van mode? Ben je creatief? En ga je graag om met mensen? Dan is Buurtpunt Mode & co een gezellige plek om (een deel van) je dag te besteden. Je kunt samen met de medewerkers aan de slag. Maar het is ook mogelijk om je eigen hobbymaterialen mee te nemen en met een kopje koffie of thee bij ons aan de slag te gaan.

 

In onze winkel vind je kleding, cadeautjes en woonaccessoires. Het aanbod woonaccessoires en (zelfgemaakte) cadeautjes verandert vaak. Vanuit Mode & co haken we natuurlijk in op woontrends. Soms werken we in opdracht van organisaties en we passen ons aanbod aan op feestdagen en andere gebeurtenissen in het jaar. Denk bijvoorbeeld aan bedankje voor juffen en meesters, cadeautjes en accessoires voor Kerst, Pasen of Moederdag.

Heb jij meer met mode? In onze winkel vind je veel kleding. Het meeste hebben we gekregen. Na het uitzoeken van de kleding, bieden we dit aan in onze winkel. Vanuit De Passerel vinden we het belangrijk dat iedereen erbij hoort. Dat geldt voor jou als medewerker van Mode & co, maar ook voor de inwoners van Epe. Speciaal voor mensen met een kleine beurs hebben we een kledingbank met kleding voor iedere leeftijd. Aan inwoners die ruimer bij kas zitten en duurzaamheid belangrijk vinden, verkopen we tweedehands kleding.

 

 

 

Wat kun je doen bij ons?

Bij ons leer je alles over handwerken en hoe je met stoffen omgaat.  Kleding die bij ons wordt gebracht sorteer je. Als je creatief bent, dan is het mogelijk om zelf mooie spullen te maken. Als je dat leuk vindt, werk je ook in de winkel. Wij leren je hoe je klanten het best kunt benaderen. Daarnaast moet de winkel natuurlijk ingericht worden en zorgen we dat alles mooi aangeboden wordt. Klanten die onze winkel bezoeken, willen graag geholpen worden. Jij kunt ze helpen met kleding uitzoeken. Vind je wassen en strijken leuk? Voor een aantal locaties van De Passerel doen we dat. Ook daar kun je een handje helpen.

Praktische informatie

Mode & co is open van 10.00-15.30 uur. We zijn rolstoeltoegankelijk. Tussen de middag eet iedereen de zelf meegenomen lunch op. Wij zorgen voor koffie en thee.

Wil je meer weten? Heb je nog vragen?

Bel ons of kom langs! Je bent van harte welkom.

Buurtpunt Mode & co

Hoofdstraat 27
8162 AA Epe

T: 0578-67 75 10
E: consulenten@de-passerel.nl

www.de-passerel.nl/locaties/mode-co-epe

Meer informatie over Buurtpunt

Met alle locaties in de gemeente Epe

© 2024 Media Magneet