Creatievelingen (40-60 jaar) verzamelen zich in buurthuis De Vegtelarij

Creatievelingen (40-60 jaar) verzamelen zich in buurthuis De Vegtelarij

Ben jij graag creatief bezig? En lijkt het jou ook gezellig om dat samen met een groepje dames in de leeftijd van 40-60 jaar te doen? Kom dan vrijdagochtend van 10.00-11.45 uur naar de crea-ochtend in buurthuis de Vegtelarij, Europalaan 48 in Epe.

Of je nu aan diamond painting, journaling, haken, 3D kaarten, breien, punch needling of nog iets heel anders doet: je bent van harte welkom! Doe vooral wat je zelf leuk vindt! Neem je eigen materialen mee en ga aan de slag! Je betaalt alleen voor je eigen consumpties. Een kop thee of koffie kost 50 cent.

Lijkt het je gezellig om mee te doen? Je bent van harte welkom om zo binnen te lopen. Vooraf aanmelden hoeft niet. Vind je het toch fijner om vooraf even contact te hebben, bel of mail dan naar Niki Binnendijk via 0578-67 67 67 of info@koppelswoe.nl.

Dit vind je misschien ook interessant!

Buitenspeeldag 2023

31 mei 2023
Kom je op 14 juni 2023 ook gezellig met ons buitenspelen? Het is dan de Nationale Buitenspeeldag! Neem je vrienden mee. Maken we er een...
Meer lezen?
Een gezonde leefstijl is veel meer dan alleen sporten en beweging en voeding. Het heeft met het welbevinden van mensen te maken. Lekker in je vel zitten, lichamelijk gezond zijn en tevreden zijn met je leven.

Een zetje naar meer geluk

29 mei 2023
Een gezonde leefstijl is veel meer dan alleen sporten en beweging en voeding. Het heeft met het welbevinden van mensen te maken. Lekker in je...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet