Gratis bezorgmaaltijd voor mantelzorgers

Gratis bezorgmaaltijd voor mantelzorgers

26 oktober 2020

Het is fijn dat we binnen de gemeente Epe zo veel mantelzorgers hebben die zorg dragen voor hun naasten. Tijdens de Dag van de Mantelzorg op 10 november staan we extra stil bij wat jij als mantelzorger betekent voor je naaste en willen je hiervoor een bedankje geven. Normaliter doen we dat met een bijeenkomst met een afsluitend etentje. Door de coronamaatregelen hebben we nu een alternatief bedacht.

De Qualicateraar zal op ons verzoek bij mantelzorgers warme maaltijden rondbrengen op/rond de Dag van de Mantelzorg. Een warme maaltijd waar jij lekker van kan genieten. Wij hopen je op deze manier een klein beetje te ontlasten.

Bestel een warme maaltijd
Als je een warme maaltijd wilt ontvangen rond de Dag van de Mantelzorg, stuur dan voor 28 oktober 2020 een mail naar info@koppelswoe.nl. In deze mail kan jij aangeven dat je interesse hebt in een maaltijd op/rond de Dag van de Mantelzorg. We willen graag van je weten of:

  • je een maaltijd voor 1 persoon of voor 2 personen wilt (maximaal 2 per adres),
  • of er bijzonderheden zijn waar wij rekening mee kunnen houden, zoals een bepaald dieet.

300 maaltijden

In totaal bezorgen we 300 maaltijden. Als er meer aanvragen binnenkomen, gaan we op zoek naar extra financiën. Wij kunnen niet garanderen dat we iedereen een maaltijd kunnen bezorgen. We gaan hier wel ons best voor doen. Als je je aanmeldt, dan hoor je of je een maaltijd krijgt en wanneer deze bij jou wordt bezorgd.

 

De maaltijden van Dag van de Mantelzorger zijn mede mogelijk gemaakt door: Steunpunt Mantelzorg Koppel-Swoe, Gemeente Epe,  Qualicateraar en Stichting Samen voor Ouderen.

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2024 Media Magneet