Geldzorgen de Baas: informatiebijeenkomst

Geldzorgen de Baas: informatiebijeenkomst

Wist jij dat één op de vijf medewerkers betalingsproblemen heeft? Met als gevolg dat ruim 60% van de werkgevers te maken krijgt met medewerkers met financiële problemen. En dat heeft ook effect op jou als werkgever! Kijk maar eens op de afbeelding onderaan deze pagina. Speciaal voor werkgevers organiseert Moedige Dialoog Epe:

Informatiebijeenkomst ‘Geldzorgen De Baas’

10 november 2021 – aanvang 19.30
Kulturhus EGW in Epe

Tijdens de bijeenkomst vertellen wij:

  • hoe belangrijk financieel fitte medewerkers zijn,
  • welke oplossingen en aanpak het programma ‘Geldzorgen de Baas’ biedt om financiële problemen voor de werknemer te voorkomen en kosten verlaagd kunnen worden voor jou als werkgever.

Aanmelden?

Stuur een mail naar info@koppelswoe.nl.

Dit vind je misschien ook interessant!

Samen eten, andere mensen ontmoeten, (bij)kletsen, gezelligheid en een heerlijk buffet. Kom gezellig mee eten bij één van de Samen eten locaties van Koppel-Swoe in de gemeente Epe.

Samen eten bij Wijksteunpunt Burgerenk

3 december 2021
Enthousiaste vrijwilligers van het wijksteunpunt Burgerenk en Koppel-Swoe, organiseren deze maand op dinsdag 14 december een heerlijk Kerstdiner Iedereen die het gezellig vindt om samen...
Meer lezen?

Koppel-Swoe in Rabobank &Co

26 november 2021
Wat een prachtig artikel over ons in het Rabo &Co magazine van Rabobank Noordoost-Veluwe. Dit keer stond het thema ‘verbinden’ centraal. En laat dat nu...
Meer lezen?
© 2021 Media Magneet