Genomineerde groepen voor Jo Post Prijs

Genomineerde groepen voor Jo Post Prijs

22 november 2021

De jury voor de Jo Post prijs kwam bijeen met de Vrijwilligers van de Maand. Zij deden voorstellen voor het uitreiken van de Jo Post prijs. Deze wordt op 7 december of een naastliggende datum uitgereikt aan een groep die zich in de loop van het jaar heeft onderscheiden. De datum 7 december is de Dag van de Vrijwilliger.

De jury moet een keuze maken uit de volgende suggesties: opknappen gemeenschapsruimte Zuuker school door buurtvereniging Zuuk, gastheren/gastvrouwen streekmuseum Hagedoorns Plaatse, vrijwilligers Hospice Casa Vera, Ruilwinkel Shop4Nop, computerspreekuur Bloemfontein, Repair Café en de Zonnebloem. De Jo Post prijs is vernoemd naar de vrouw die decennia lang actief was in de wijk Hoge Weerd.

Tevens selecteert de jury drie Vrijwilligers van de Maand die eerder door Dick van der Veen werden geïnterviewd. Deze interviews stonden op de website onder het kopje “nieuws”. Tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de gemeente Epe wordt uit het drietal de Vrijwilliger van het Jaar gekozen. Indien corona de nieuwjaarsreceptie in de weg staat vindt een alternatieve uitreiking. Het is voor de twintigste keer dat deze uitreiking plaats vindt.

Op de foto de genomineerden en de juryleden bij het Eper Kulturhus. De jury bestaat uit vertegenwoordigers van de vier dorpen van de gemeente Epe. Een lid van het college van B&W is juryvoorzitter. De verkiezing van de Vrijwilliger van het Jaar en de Jo Post prijs wordt georganiseerd door Koppel-Swoe, welzijn en kinderopvang en persburo Dick van der Veen in samenwerking met de gemeente Epe.

 

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2024 Media Magneet