Gezellige avond bij de Klaarbeek Epe

Gezellige avond bij de Klaarbeek Epe

In het kader van de Week tegen de Eenzaamheid was er maandag 26 september een gezellige avond in het Praathuis bij de Klaarbeek in Epe. Deze avond werd georganiseerd door Koppel. De stichting deed dat samen met de Klaarbeek/Viattence, de Passerel en Philadelphia.

De avond was bedoeld voor buurtbewoners, zowel oud als jong, mensen met en zonder verstandelijke beperking en iedereen die zin had om een gezellige avond met anderen door te brengen.

Hoge opkomst

Meer dan vijftig mensen hebben een leuke avond gehad met koffie met een taartje, hapjes en drankjes. Samen met een aantal kinderen uit groep 8 van de Gildeschool en een paar jongeren konden de mensen sjoelen en rummikubben. Een aantal dames liet zelfs hun nagels lakken. Een dame van 89 heeft zelfgeschreven gedichten voorgedragen. Ondertussen werd er meegezongen en meegedeind op live accordeonmuziek.

koppel-gezellige-avond

Aanmelden Eetcafé

Het komende Eetcafé bij de Klaarbeek staat maandag 10 oktober op stapel. Het Eetcafé van Koppel is een maandelijkse smakelijke activiteit voor buurtbewoners en ook voor mensen met een beperking. Een eetproject van, voor en door de buurt, zogezegd.

U kunt zich hiervoor aanmelden via mail m.moors@koppelepe.nl of telefonisch bij Koppel, tel. 0578-67 67 67.

Meer informatie over de Eetcafé’s van Koppel vindt u hier

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2023 Media Magneet