Groet & Ontmoet op bezoek in Museum Vaassen Historie

Groet & Ontmoet op bezoek in Museum Vaassen Historie

Groet & Ontmoet is een ontmoetingscafé voor mensen met en zonder een verstandelijke beperking van Koppel-Swoe. Het vindt plaats, in de even weken, op donderdagavond van 19.30 tot 21.00 uur in steunpunt Bloemfontein aan de Wetstraat 12 in Vaassen. Er is een gevarieerd programma van informatiebijeenkomsten tot spel of creatieve activiteiten.

Donderdag zijn de deelnemers van Groet & Ontmoet op bezoek geweest in Museum Vaassen Historie. Daar zijn zij gastvrij ontvangen met een kopje koffie en kregen zij eerst een film te zien over het zwemmen in Vaassen vroeger. Vervolgens namen vrijwilligers van het museum de gasten in groepjes mee door het museum om de verschillende tentoonstellingen te bekijken.

Het was een interessante avond. Er werd veel informatie gegeven en de deelnemers vonden het erg boeiend.

Iedereen die belangstelling heeft om deel te nemen aan Groet & Ontmoet is van harte welkom. De volgende bijeenkomst is in het steunpunt Bloemfontein op donderdag 31 oktober. Dan wordt er bingo gespeeld.

 

Voor informatie kan men terecht bij: Koppel-Swoe, telefonisch bereikbaar op nummer 0578-676767. Contactpersoon is Karien van den Berg. Of via de e-mail k.vandenberg@koppelswoe.nl.

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2024 Media Magneet