Koppel-Swoe kijkt uit naar Zomeruitje 2023

Koppel-Swoe kijkt uit naar Zomeruitje 2023

Op woensdag 30 augustus is het weer zo ver!

Onder leiding van enthousiaste vrijwilligers van Koppel-Swoe is het tijd voor een unieke dagtrip. Met de bus en met de boot zal er afgereisd worden naar de Tweede Maasvlakte in de Rotterdamse haven voor een dag vol gezelligheid en unieke uitzichten. 

De dag begint vroeg deze woensdag, om 09.15 uur worden de deelnemers in Lage Zwaluwe verwacht. Om 07.30 zal de bus vertrekken vanaf de Gamma in Epe. De busreis neemt ongeveer 2 uur in beslag, maar niet getreurd want er valt genoeg te genieten onderweg.

Eenmaal aangekomen worden de deelnemers ontvangen aan boord van een super modern elektrisch schip, natuurlijk mét koffie en appelgebak. Halverwege de tocht verzorgt de kok een overheerlijke lunch. In de middag, gedurende deze tocht, wordt er nog een warm hapje geserveerd. Voor het te nuttigen drankje moet er dan wel zelf de portemonnee worden getrokken. De bar is geopend!

Rond de klok van 18.00 meert de boot weer aan in Lage Zwaluwe aan en vertrekt de bus weer voor de reis naar huis. Gedurende deze rit kun je heerlijk nagenieten van de unieke vaartocht en heb je een “nieuw” stukje Nederland gezien met heel veel bedrijvigheid en hopelijk genoten van alles wat deze dag te bieden had.

Lijkt het je leuk om ook mee te gaan? De kosten voor de hele dag zijn € 95, je kunt je tot 16 augustus opgeven.

De inschrijfformulieren kunnen opgehaald worden bij het Secretariaat van Koppel-Swoe en voor meer informatie kun je bellen met 0578-676767.

Dit vind je misschien ook interessant!

Multi-Culti lunch in Bloemfontein

16 februari 2024
Samen lunchen, elkaar ontmoeten, gezelligheid en elkaar leren kennen door elkaars eten. Dit zijn de ingrediënten voor de Multi-Culti lunch in Huis van de Buurt...
Meer lezen?

Vacature: leden Raad van Toezicht

12 februari 2024
Vanwege uiteenlopende redenen (verstrijken termijn en terugtreden) zijn wij als Raad van Toezicht van de Stichting Koppel-Swoe op zoek naar twee nieuwe leden: Een lid...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet