Levensvragen in een ander daglicht tijdens interactieve lezing

Levensvragen in een ander daglicht tijdens interactieve lezing

17 juni 2022

Op vrijdag 1 juli nodigt het Steunpunt Mantelzorg je uit voor een interactieve lezing over levensvragen. De lezing wordt verzorgd door een geestelijk verzorger van het Centrum voor Levensvragen Oost-Veluwe. Je bent welkom vanaf 19:00 uur in het Kulturhus EGW in Epe, om 19:15 uur start de lezing.

Wat maakt het leven de moeite waard? Hoe ga je om met ziekte of naderende dood? Levensvragen zijn kleine of grote vragen die gaan over ons leven en onze plaats in de wereld. Deze vragen kunnen opspelen bij ingrijpende veranderingen in het leven zoals een ongeneeslijke zieke, overlijden, het verlies van werk, het einde van een relatie of eenzaamheid. Tijdens de interactieve lezing staan we stil bij wat levensvragen zijn, en gaan we met elkaar in gesprek. Er is voldoende ruimte voor vragen.

Onder begeleiding van een geestelijk verzorger gaan we het gesprek met elkaar aan. Geestelijke verzorging is er voor iedereen die behoefte heeft aan ondersteuning bij zingeving en vragen over het leven. De lezing is voor mensen van diverse levensovertuigingen.
Praten over levensvragen kan helpen om meer eigen regie, veerkracht, perspectief en acceptatie te bieden.

Aanmelden
Aanmelden voor de lezing over levensvragen kan door te mailen naar steunpuntmantelzorg@koppelswoe.nl of bel naar 0578-67 67 67. Aanmelden kan tot uiterlijk 27 juni.

Steunpunt Mantelzorg
Steunpunt Mantelzorg is het aanspreekpunt voor mantelzorg in de gemeente Epe. Inwoners kunnen hier terecht voor onafhankelijk advies, informatie, ondersteuning en begeleiding. Heb je vragen, behoefte aan een gesprek of wil je meer weten? Neem contact met ons op via steunpuntmantelzorg@koppelswoe.nl of bel naar 0578-67 67 67

 

Dit vind je misschien ook interessant!

Buitenspeeldag 2024

27 mei 2024
Jantje Beton en kinderzender Nickelodeon organiseren al meer dan tien jaar een Nationale Buitenspeeldag. Dit jaar is het zover op woensdag 12 juni. Op drie...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet