Mantelzorg: Een bol.com cadeaukaart voor hulpvaardige kinderen

Mantelzorg: Een bol.com cadeaukaart voor hulpvaardige kinderen

31 oktober 2019

De gemeente wil de hulpvaardigheid van kinderen belonen. Zijn er binnen je gezin kinderen t/m 24 jaar die jou helpen? Dan kan hij/zij mogelijk in aanmerking komen voor een bol.com cadeaukaart ter waarde van 20 euro.

Binnen veel gezinnen zijn er kinderen die een helpende hand zijn. Er kan sprake zijn van ziekte en/of een beperking bij 1 van de gezinsleden. Het is dan fijn dat kinderen ondersteuning kunnen bieden. Deze ondersteuning kan jij nu waarderen door voor hem/haar een bol.com cadeaukaart aan te vragen.

Binnen de gemeente Epe zijn ruim 2000 kinderen/jongeren die een helpende hand zijn binnen een gezin waar ook een ziekte en/of beperking bij 1 van de andere gezinsleden een rol speelt. Officieel spreekt men dan van ‘jonge mantelzorgers’, maar deze kinderen willen vaak deze stempel niet krijgen. Het zijn gewoon hulpvaardige kinderen die binnen het gezin wat meer zorg hebben dan een gemiddeld kind.

Gun je jouw hulpvaardige kind ook een bol.com cadeaukaart? Dan kan je deze nog t/m 1 november 2019 aanvragen bij Koppel-Swoe. Koppel-Swoe is op werkdagen telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0578-676767 en je kunt mailen naar g.elskamp@koppelswoe.nl

Dit vind je misschien ook interessant!

Dag van de mantelzorg 2019

30 oktober 2019
Mantelzorgers in de gemeente Epe zijn zaterdag 9 november 2019 van harte welkom om te genieten van een gratis driegangen najaarsbuffet en de humoristische theatervoorstelling...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet