Mantelzorgbijeenkomst in museum Hagedoorns Plaatse; 10 juni

Mantelzorgbijeenkomst in museum Hagedoorns Plaatse; 10 juni

1 juni 2022

Op vrijdagmiddag 10 juni nodigt het Steunpunt Mantelzorg mantelzorgers uit voor een ontspannende middag in museum Hagedoorns Plaatse. We bezoeken het museum en sluiten de middag af met koffie, thee en wat lekkers.

Als mantelzorger heb je te maken met veel zorgen. Het is fijn en belangrijk om af en toe tijd voor jezelf te nemen. Tijdens het museumbezoek staan ontspanning en ontmoeting centraal. Kom in contact met andere mantelzorgers en beleef samen een ontspannen middag.

We ontmoeten elkaar op vrijdagmiddag 10 juni om 14:00 uur bij museum Hagedoorns Plaatse. We bezoeken samen het museum. Na afloop van het museumbezoek drinken we een kopje koffie of thee met wat lekkers. Uiterlijk 17:00 uur ronden we de middag af. Mocht je eerder weg willen dan is dat geen probleem.

Aanmelden
Aanmelden voor deze bijeenkomst is noodzakelijk. Meld je aan door te mailen naar steunpuntmantelzorg@koppelswoe.nl

Vermeld hierbij je naam, telefoonnummer en of je in het bezit bent van een museumjaarkaart.

Steunpunt Mantelzorg
Steunpunt Mantelzorg is het aanspreekpunt voor mantelzorg in de gemeente Epe. Inwoners kunnen hier terecht voor onafhankelijk advies, informatie, ondersteuning en begeleiding. Heb je vragen, behoefte aan een gesprek of wil je meer weten? Neem contact met ons op via steunpuntmantelzorg@koppelswoe.nl of bel naar 0578-67 67 67

 

 

 

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2024 Media Magneet