Master je geldbrein

Master je geldbrein

Budgetcoach Eef van Opdorp, bekend van het RTL4 programma ‘Uitstel van Executie’, gaf 28 maart 2022 een zeer boeiende lezing aan ouders van pubers in de gemeente Epe. Pubers en poen: wat kan jij als ouder het beste doen? Wat geef jij jouw kinderen mee als het over geld gaat? Hoe is jouw relatie met geld? Vind je geld vooral gedoe of heb je er lol in om met zo weinig mogelijk middelen zoveel mogelijk te doen? Met veel praktische tips. Ze daagt ouders uit om eerst kritisch naar het eigen geldgedrag te kijken. De reden hiervoor is simpel. Kinderen doen vooral na wat jij doet, niet wat je zegt.

De lezing vond plaats in de RSG N.O.-Veluwe en werd door ruim 200 mensen gevolgd (zowel live, als via livestream). Tijdens de lezing werd er ingegaan hoe je geldbrein werkt. Aan de hand daarvan werd er ingegaan op de vragen die ouders hadden rondom het thema pubers en poen. Heb je de lezing gemist maar wil jij ook weten hoe jij je kind een financieel gezonde toekomst tegemoet kan laten gaan? Laat je gegevens dan achter op https://koppelswoe.nl/opvoeden. We sturen je dan een link. Ook houden we je op de hoogte van nieuwe activiteiten die we organiseren voor ouders, kinderen & jongeren.

Deze avond werd georganiseerd door Moedige Dialoog Epe. Moedige Dialoog zet zich in voor de financiële en sociale redzaamheid van mensen in de gemeente Epe. We bouwen een netwerk waarin bedrijven, overheden, onderwijs en maatschappelijke organisaties gelijkwaardig samenwerken om armoede, schulden en geldzorgen aan te pakken.

Dit vind je misschien ook interessant!

Burendag Berkenoord 2

15 september 2023
Op zaterdag 23 september van 13.00 uur tot 18.00 uur wordt er in Vaassen Burendag gevierd bij Huis van de Buurt Balai Pusat. Deze dag...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet