Nationale Diabetes Challenge start ook in Epe! Wandel ook mee!

Nationale Diabetes Challenge start ook in Epe! Wandel ook mee!

7 april 2022

Medisch Centrum Willem Tell, Smart Fit Epe en Heel Epe Beweegt (onderdeel Koppel-Swoe) doen mee aan de Nationale Diabetes Challenge 2022. Vanaf woensdag 4 mei start het wandelen, ongeveer 20 weken lang, samen met een groep deelnemers in wijken en buurten in Epe. Wilt u werken aan uw gezondheid en diabetes? U bent van harte uitgenodigd om mee te wandelen.

Wat is de Nationale Diabetes Challenge?
De Nationale Diabetes Challenge is een 20 weken durend wandelprogramma van de Bas van de Goor Foundation. Samen wekelijks wandelen in de buurt is goed voor uw gezondheid en daarnaast nog gezellig. Daarnaast krijgt u voorlichting over gezond leven waardoor uw actief werkt aan uw gezondheid.

Start wandelingen
Op woensdag 4 mei om 18.00 uur start de eerste wandeling van de groep in Epe. Er wordt rekening gehouden met ieder wandelniveau. Het is daarom niet erg als u (nog) niet zo ver kunt lopen. Samen wordt getraind voor een wandelafstand van 3, 5 of 10 kilometer. Voor een veilige beweegomgeving wordt gezorgd  en er wordt altijd rekening gehouden met de dan geldende coronamaatregelen. De Nationale Diabetes Challenge wordt feestelijk afgesloten. Afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen, zal deze landelijk of lokaal plaatsvinden.

Meer weten?
Op donderdag 21 april organiseren Medisch Centrum Willem Tell, Smart Fit Epe en Heel Epe Beweegt gezamenlijk een informatiebijeenkomst over de Diabetes Challenge in Epe. Deze bijeenkomst wordt gehouden in het Kulturhus EGW in Epe (Stationsstraat 25 te Epe), van 19.30 – 20.30 uur. Iedereen die interesse heeft is welkom. Meld u aan voor de bijeenkomst door te mailen naar buurtsportcoach Vincent, v.rotman@koppelswoe.nl of bel met 06-14 21 83 60.

Aanmelden voor de Diabetes Challenge Epe is al mogelijk. Dat kan via de website www.nationalediabeteschallenge.nl/locaties

 

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2024 Media Magneet