Ongedwongen en laagdrempelig: Buurtinloop in EGW

Ongedwongen en laagdrempelig: Buurtinloop in EGW

24 oktober 2021

Vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten? Om met hen een kopje koffie of thee te drinken? Een praatje te maken of een spelletje te spelen? Elke woensdagochtend wordt van 9.00 tot 12.00 uur de zogenaamde Buurtinloop gehouden in Kulturhus EGW aan de Stationsstraat 25 in Epe. Louise Goudswaard, sociaal werker bij Koppel-Swoe, vertelt er over: “In een gezellige huiskamersfeer komt men ongedwongen en laagdrempelig in contact met elkaar.”

Buurtinloop is gratis toegankelijk en vindt plaats in de sociëteitsruimte van Kulturhus EGW. Goudswaard: “Deelnemers betalen alleen voor hun  consumpties. Vooraf aanmelden hoeft niet, een ieder is van harte welkom om spontaan binnen te komen lopen.”

Gezocht: gastheer of gastvrouw
Koppel-Swoe is overigens nog op zoek naar een gastheer of een gastvrouw voor deze buurtinloop. Louise Goudswaard vertelt er over: “Jij bent als (vrijwillig) gastheer/-vrouw degene die zorgt dat mensen zich welkom en op hun gemak voelen. Je maakt makkelijk contact met mensen en voelt aan waar mensen behoefte aan hebben.” De nieuwe gastheer of gastvrouw signaleert en verbindt. “Misschien zie jij wel dat er mensen zijn die het leuk vinden om vaker samen af te spreken. Jij zou ze dan aan elkaar kunnen koppelen. Dus ga jij graag om met mensen en houd jij van gezelligheid? Dan komen we graag in contact met jou!”

Denk jij een goede gastheer of gastvrouw te zijn? Of wil je wat meer weten over de Buurtinloop? Bel of mail dan naar Louise Goudswaard via tel.: 0578-67 67 67 of email: info@koppelswoe.nl.

 

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2024 Media Magneet