Online Pubquiz voor jonge mantelzorgers

Online Pubquiz voor jonge mantelzorgers

19 januari 2021

In de gemeente Epe groeien ruim 2000 jongeren op met zorg. Speciaal voor deze doelgroep wordt er een Online Pubquiz georganiseerd. Deze Online Pubquiz wordt gepresenteerd door acteur Matthijs Wind en er zijn leuke prijzen te winnen.

De Pubquiz
Matthijs Wind is bekend van televisie, hij heeft o.a. meegespeeld in Draadstaal en Badgasten. Ook is hij te zien in vele commercials. De Pubquiz wordt georganiseerd door het Steunpunt Mantelzorg van Koppel-Swoe i.s.m. de Steunpunten Mantelzorg in de gemeente Apeldoorn, Hattem, Heerde en Voorst. De Steunpunten vinden het belangrijk dat er aandacht is voor de jonge mantelzorgers. Daarom worden er regelmatig leuke activiteiten bedacht.

Deelname
De Pubquiz vindt vrijdag 29 januari 2021 van 19.00 uur tot 20.00 uur plaats. Jongeren vanaf 12 jaar kunnen zich tot 27 januari aanmelden door een mail te sturen naar g.reumer@koppelswoe.nl. Na aanmelding ontvang je verdere informatie.

Steunpunt Mantelzorg
Steunpunt Mantelzorg is er voor al jouw vragen, voor een luisterend oor, praktische hulp en lotgenotencontact. Koppel-Swoe is in deze periode 7 dagen per week bereikbaar op telefoonnummer 0578-67 67 67. Meer informatie over Steunpunt Mantelzorg vind je op www.koppelswoe.nl/jonge-mantelzorgers

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2024 Media Magneet