Ouderensoos in restaurant Dorpszicht in Oene

Ouderensoos in restaurant Dorpszicht in Oene

17 maart 2022

Koppel-Swoe Epe organiseert in de periode september tot en met mei tal van activiteiten op het gebied van ontmoeting en ontspanning, educatie en preventie en meer bewegen voor ouderen. In het kader van ontmoeting en ontspanning organiseert zij de ouderensoos in Oene.

 Op donderdag 17 maart komt de ouderensoos in Oene, georganiseerd door vrijwilligers van Koppel-Swoe, weer bijeen van 14.00 uur tot 16 uur in restaurant Dorpszicht in Zaal Post.

De soos wordt eens per drie weken op de donderdagmiddag gehouden. Er is een gastspreker of er worden spelletjes gespeeld ook is er voldoende gelegenheid om bij te praten. 17 maart is een spelletjes middag en op 14 april houdt Loek van der Beek een videopresentatie. Omdat er lange tijd geen soos is geweest kijken we er extra naar uit om elkaar weer te ontmoeten. Nieuwe leden zijn van harte welkom!

Voor informatie kan men terecht bij: Koppel-Swoe, telefonisch bereikbaar op nummer 0578-676767. Contactpersoon is Hans van Zwolle. Of via de e-mail h.vanzwolle@koppelswoe.nl. Kijk ook op www.koppelswoe.nl

 

Dit vind je misschien ook interessant!

Buitenspeeldag 2024

27 mei 2024
Jantje Beton en kinderzender Nickelodeon organiseren al meer dan tien jaar een Nationale Buitenspeeldag. Dit jaar is het zover op woensdag 12 juni. Op drie...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet