Repair Cafe op 11 februari in de Burgerenk in Epe

Repair Cafe op 11 februari in de Burgerenk in Epe

Valt er wat te repareren of nieuwsgierig geworden wat het Repair Café Epe kan en doet? Op zaterdag 11 februari wordt in de Burgerenk te Epe de Repair Café gehouden. Valt er wat te repareren, neem het mee en kom langs. Loop eens binnen, ons team van vrijwilligers staan wederom klaar. Van speelgoed tot kleding reparaties en elektra. Gun het een tweede leven.

Tussen 09.30 tot 12.00 uur wordt men zoals vanouds weer gastvrij ontvangen door onze repair team en vrijwilligers. Tevens is Repair Café Epe inzamelpunt voor Stichting Gered Gereedschap en Kika. Gebruikte gereedschap voor het goede doel. Je eerste kop koffie of thee met wat lekkers krijgt je van ons.

Loop eens binnen, ons team van vrijwilligers staan voor je klaar we helpen je graag verder. Tot zaterdag bij de Burgerenk!

 

 

Dit vind je misschien ook interessant!

Prokkelstagedag 8 juni 2023

2 juni 2023
Koppel-Swoe organiseert samen met de Passerel en de JP van den Bent Stichting voor de 11e keer de landelijke Prokkelstagedag voor mensen met een beperking...
Meer lezen?

Buitenspeeldag 2023

31 mei 2023
Kom je op 14 juni 2023 ook gezellig met ons buitenspelen? Het is dan de Nationale Buitenspeeldag! Neem je vrienden mee. Maken we er een...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet