Samen eten bij Wijksteunpunt Burgerenk

Samen eten bij Wijksteunpunt Burgerenk

Enthousiaste vrijwilligers van het wijksteunpunt Burgerenk en Koppel-Swoe, organiseren deze maand op dinsdag 14 december een heerlijk Kerstdiner Iedereen die het gezellig vindt om samen met anderen te eten is van harte welkom. Het kerstdiner bestaat uit een driegangenmenu met een soepje vooraf, een stampotten buffet en een heerlijk nagerecht.

Vanaf 13.00 uur verwelkomen de gastvrouwen de gasten in het wijksteunpunt Burgerenk aan de Klimtuin 46 in Epe, deelname kost € 8,50 per persoon. Iedereen wordt voorzien van een kopje koffie of thee. Daarnaast betaalt men voor de gebruikte consumpties tijdens het eten. De bijdrage dient vooraf betaalt te worden aan de vrijwilligers van de kookgroep.

Mocht het vervoer naar de Burgerenk een probleem zijn dan kan dat aangegeven worden bij de aanmelding. Er zal een vrijwilliger zijn om van en naar huis gebracht te worden.

Deze activiteit valt onder de coronatoegangsbewijs-plicht. Voor informatie kan men terecht bij: Koppel-Swoe bereikbaar op nummer 0578-676767. Contactpersoon is Bilge Yeleser. Of via de e-mail b.yeleser@koppelswoe.nl.

In verband met de inkoop van ingrediënten is het noodzakelijk dat men zich van tevoren aanmeldt. De aanmelding kan tot woensdag 8 december middels de opgavenlijst die op het prikbord in het wijkgebouw hangt of telefonisch op 0578-616935.

Samen eten, andere mensen ontmoeten, (bij)kletsen, gezelligheid en een heerlijk buffet. Kom gezellig mee eten bij één van de Samen eten locaties van Koppel-Swoe in de gemeente Epe.

Dit vind je misschien ook interessant!

Prokkelstagedag 8 juni 2023

2 juni 2023
Koppel-Swoe organiseert samen met de Passerel en de JP van den Bent Stichting voor de 11e keer de landelijke Prokkelstagedag voor mensen met een beperking...
Meer lezen?

Buitenspeeldag 2023

31 mei 2023
Jantje Beton en kinderzender Nickelodeon organiseren al meer dan tien jaar een Nationale Buitenspeeldag. Dit jaar is het zover op woensdag 14 juni. Op drie...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet