Samen eten bij Wijksteunpunt Burgerenk

Samen eten bij Wijksteunpunt Burgerenk

21 maart 2022

Enthousiaste vrijwilligers van het wijksteunpunt Burgerenk en Koppel-Swoe, organiseren op dinsdag 12 april weer een heerlijke maaltijd. Iedereen die het gezellig vindt om samen met anderen te eten is van harte welkom. Deze maand staat er een heerlijke “witlofschotel” op het menu.

 De maaltijd start om 17.00 uur in het wijksteunpunt Burgerenk aan de Klimtuin 46 in Epe, en deelname kost € 7,50 per persoon.

Vanaf 17.00 uur verwelkomen de gastvrouwen de gasten in de Burgerenk. Iedereen wordt voorzien van een kopje koffie of thee. Daarnaast betaalt men  voor de gebruikte consumpties tijdens het eten. De bijdrage dient vooraf betaalt te worden aan de vrijwilligers van de kookgroep.

Mocht het vervoer naar de Burgerenk een probleem zijn dan kan dat aangegeven worden bij de aanmelding. Er zal een vrijwilliger zijn om van en naar huis gebracht te worden.

In verband met de inkoop van ingrediënten is het noodzakelijk dat men zich van tevoren aanmeldt. De aanmelding kan tot woensdag 6 april middels de opgavenlijst die op het prikbord in het wijkgebouw hangt of telefonisch op 0578-616935.

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2024 Media Magneet