Seniorensportdag Koppel-Swoe

Seniorensportdag Koppel-Swoe

10 maart 2023

Al meer dan 70 senioren hebben zich aangemeld voor de seniorensportdag van Koppel-Swoe. Deze wordt gehouden op donderdag 23 maart in het dorpscentrum De Wieken in Vaassen.

De officiële opening zal om 10.00 uur plaatsvinden. Belangstellenden kunnen deelnemen aan koersbal, sjoelen, darten, netbal, doelschieten en nieuw dit jaar ook jokeren. Voor het netbal kan men zich uitsluitend met een heel team aanmelden. Voor de andere sporten kan men zich individueel opgeven.

Tussen de middag is het voor de deelnemers mogelijk om gebruik te maken van een warme maaltijd. Deelnemers kunnen zich opgeven voor een stamppotbuffet.  Opgave voor de sportdag dient voor 18 maart gedaan te worden. De kosten voor de sporters zijn € 8,00 per persoon. Deze kosten zijn inclusief de maaltijd. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Alle senioren uit de gemeente Epe zijn van harte uitgenodigd om mee te doen aan deze sportdag. Bent u zelf niet zo sportief? Ook publiek wordt hartelijk uitgenodigd om de senioren aan te komen moedigen.

Voor informatie en/of aanmelding kunt u terecht bij Koppel-Swoe. Telefonisch bereikbaar op nummer 0578-676767. Via mail linda.seinstra@hotmail.com.

 

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2024 Media Magneet