Telefonisch spreekuur voor vragen over het OV dagelijks bereikbaar

Telefonisch spreekuur voor vragen over het OV dagelijks bereikbaar

De provincies Gelderland, Flevoland en Overijssel vinden het belangrijk dat iedereen met het openbaar vervoer veilig en gemakkelijk kan reizen. Daarom geven OV-ambassadeurs, vrijwilligers en 55+, uitleg over reizen met trein en bus aan leeftijdsgenoten. Op deze manier helpen ze het reizen met openbaar vervoer laagdrempeliger te maken voor wie hier hulp bij kan gebruiken. Momenteel zijn de fysieke inloopspreekuren geannuleerd, maar met vragen over reizen met het openbaar vervoer kunt u nog wel terecht bij OV-ambassadeurs!

Ben je 55+ en heb je vragen over reizen met het openbaar vervoer? Maak dan gebruik van het telefonisch spreekuur.

Wil je weten hoe je een OV-chipkaart aanvraagt of hoe de 40% korting voor samen reizen werkt? Wil je meer weten over de coronamaatregelen in het OV? Of juist informatie over verlenging van abonnement, keuzedagen. Het kan ook zijn dat je (onverwachts) noodgedwongen afhankelijk van het OV bent maar nog niet hoe het werkt. Bel dan met een OV-ambassadeur tijdens het telefonisch spreekuur. De OV-ambassadeur neemt het antwoord met  je door. Dat kan telefonisch of via beeldbellen.

Wanneer: maandag tot en met vrijdag     Hoe laat: 10.00 tot 12.00 uur

Wanneer: dinsdag en donderdag             Hoe laat: 13.30 tot 15.00 uur

Wanneer: maandag en woensdag           Hoe laat: 18.30 tot 20.00 uur

 

Telefoonnummer: 038 – 303 70 10

 

Voor meer informatie: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur

De OV-ambassadeurs helpen je graag op weg!

Dit vind je misschien ook interessant!

EpeVertelt! De Tovertuin

EpeVertelt! is een rubriek waarbij EpeDoet! mensen uitnodigt die vertellen over het vrijwilligerswerk dat zij doen. Voor deze editie zaten we op een mooie woensdagochtend...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet