Week van de Jonge Mantelzorger 2024

Toneelstuk Zus van Broer

gratis voorstelling voor jonge mantelzorgers (8+)

 

STIP Heerde, Stichting Welzijn Hattem en Koppel-Swoe slaan de handen ineen en organiseren voor jonge mantelzorgers (8+) en hun familie uit de gemeentes Epe, Hattem en Heerde de gratis toneelvoorstelling ‘Zus van broer’. De voorstelling is op 8 juni van 14.00-16.00 uur in De Heerd, Griftstraat 8 in Heerde. Is vervoer een probleem? Meld dat dan in het opmerkingenveld in het formulier hieronder.

De voorstelling

Zus van broer is een grappig familieverhaal over broers en zussen van kinderen die langdurig extra zorg nodig hebben. Een komedie over een ernstig onderwerp en een 8+ verhaal voor alle leeftijden. De theatervoorstelling is gebaseerd op het gelijknamige boek.

Zus neemt een besluit; zo kan het niet langer! Haar moeder staat er alleen voor en heeft veel teveel hooi op haar vork. Daarom zet ze haar broer in de bakfiets en begint aan een tocht ver van huis. Haar moeder is natuurlijk in alle staten. Ze schakelt de politie in en alarmeert de pers. Het hele land is in rep en roer. En dat is nou precies waar zus op hoopte! Waarom doet het altijd zo verstandige en lieve meisje dit? De verrassende waarheid komt boven water na een
spannende zoektocht.

Meer informatie en reviews vind je via deze link. Of bekijk de video hieronder.

Aanmelding toneelstuk jonge mantelzorgers

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Graag Epe, Hattem of Heerde invullen

Vragen over het toneelstuk?

Neem contact met ons op.

Mia Nooteboom

Mantelzorgconsulent
Telefoon
06-40924702
E-mail
m.nooteboom@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag
© 2024 Media Magneet