Top 3 Vrijwilligersprijzen

Top 3 Vrijwilligersprijzen

Top 3
Afgelopen jaar zijn er weer 8 vrijwilligers genomineerd als Vrijwilliger van het Jaar 2022. In november al was het jury overleg waarbij de jury met alle genomineerden in gesprek gaan. De genomineerden moesten lang in spanning blijven maar inmiddels mogen we de top 3 aan jullie bekend maken. Op volgorde van de foto’s: Jan Tellegen, Thea Doleweerd en Joop Brummel. Nogmaals gefeliciteerd! Wanneer je op de naam klik opent het interview waarin je meer leest over wat iemand doet als vrijwilliger.

De uitreiking
Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Epe wordt bekend gemaakt wie Vrijwilliger van het Jaar 2022 wordt. Ben jij er ook bij? De nieuwjaarsreceptie is dinsdag 10 januari vanaf 19.00 bij het gemeentehuis. Om 19.30 is de speech van de burgemeester en de uitreiking van de prijzen. Gevolgd door een receptie van 20.15 – 22.00 uur. Hopelijk zien we je daar!

Dit vind je misschien ook interessant!

Buitenspeeldag 2023

31 mei 2023
Kom je op 14 juni 2023 ook gezellig met ons buitenspelen? Het is dan de Nationale Buitenspeeldag! Neem je vrienden mee. Maken we er een...
Meer lezen?
Een gezonde leefstijl is veel meer dan alleen sporten en beweging en voeding. Het heeft met het welbevinden van mensen te maken. Lekker in je vel zitten, lichamelijk gezond zijn en tevreden zijn met je leven.

Een zetje naar meer geluk

29 mei 2023
Een gezonde leefstijl is veel meer dan alleen sporten en beweging en voeding. Het heeft met het welbevinden van mensen te maken. Lekker in je...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet