Webinar over levend verlies bij mantelzorg

Webinar over levend verlies bij mantelzorg

14 juni 2021

Als mantelzorger heb je te maken met levend verlies. Levend verlies is één van de meest lastige vormen van verlies. “Er is bijvoorbeeld sprake van levend verlies als je jarenlang moet omgaan met het ziekteproces van je partner met dementie. Of als je als ouders de zorg hebt voor een kind met een beperking, en je je leven steeds opnieuw moet aanpassen aan de beperkingen van je kind, en de effecten die dat heeft op jullie gezin en de toekomst.”

Wat neem ik mee uit dit Webinar?
Maria van de Greef is gespecialiseerd op het gebied van rouw en verlies en wil mantelzorgers graag tijdens dit Webinar richtlijnen geven over hoe hiermee om kunt gaan. Maria geeft begeleiding, lezingen en heeft boeken geschreven over rouw. Meer informatie over Maria de Greef kan je vinden op www.bureaumariadegreef.nl.

De lezing is op donderdag 17 juni van 20.00 uur tot 21.00 uur. Vervolgens heb je t/m 21.45 uur de gelegenheid om je persoonlijke vragen te stellen aan Maria.

Dit Webinar wordt mogelijk gemaakt door de steunpunten uit de gemeenten Heerde, Epe, Apeldoorn, Voorst en Hattem.

Het Webinar wordt online aangeboden en deelname is gratis. Je kunt je t/m 16 juni aanmelden door een mail te sturen naar g.reumer@koppelswoe.nl. Je mag ook bellen met 0578-67 67 67. Nadat je aangemeld bent, ontvang je een link en informatie om op 17 juni aan de onlinebijeenkomst deel te nemen.

Wat is een Webinar?
Zonder corona hadden we de workshop ergens op een locatie gegeven. Dat is nu door alle maatregelen niet mogelijk. Daarom kiezen we voor een Webinar: een interactieve online workshop. Zo kunnen we hetzelfde aanbieden zonder dat we fysiek bij elkaar hoeven te komen. Het Webinar is te volgen via een link die vooraf naar u wordt toegestuurd per mail.

Steunpunt Mantelzorg
Steunpunt Mantelzorg is er voor al jouw vragen, voor een luisterend oor, praktische hulp en lotgenotencontact. Steunpunt Mantelzorg van Koppel-Swoe kan jij op werkdagen bereiken op telefoonnummer 0578-67 67 67. Meer informatie over Steunpunt Mantelzorg vind je op www.koppelswoe.nl/steunpunt-mantelzorg.

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2024 Media Magneet