Workshop signaleren niet pluis

Workshop signaleren niet pluis

Maandag 12 december 2022 organiseert Vrijwilligers Academie Noord Oost Veluwe de workshop signaleren niet pluis. Misschien maak je je wel eens zorgen over iemand die je bezoekt of die je tegenkomt bij sport of culturele activiteiten. Dit noemen we ‘niet pluis’. Je krijgt het gevoel dat het niet goed lijkt te gaan met hem of haar. Hoe kun je met deze signalen omgaan en ze bespreekbaar maken? Wat is helpend?

Vrijwilligers uit de gemeente Hattem, Heerde en Epe kunnen kosteloos aan deze workshop deelnemen. De workshop is van 19.30 – 21.30 uur in het Kulturhus in Epe. Aanmelden voor de workshops en meer informatie via: www.epedoet.nl/workshops.

Vrijwilligersacademie Noord Oost Veluwe organiseert gratis workshops voor alle vrijwilligers die actief zijn in gemeente Epe, Heerde en Hattem. Want wij waarderen jou als vrijwilliger en geven je de kans om jezelf en je talenten verder te ontwikkelen.

Meer informatie of contact?

Informatie over De Vrijwilligersacademie

 

HattemMirjam Bongertman mirjambongertman@swhattem.nl
HeerdeDirk-Jan van der Veer0578 699 499d.van.der.veer@heerde.nl
EpeSuzanne Tuinman06 36 23 96 18s.tuinman@koppelswoe.nl

Dit vind je misschien ook interessant!

EpeVertelt! De Tovertuin

EpeVertelt! is een rubriek waarbij EpeDoet! mensen uitnodigt die vertellen over het vrijwilligerswerk dat zij doen. Voor deze editie zaten we op een mooie woensdagochtend...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet