Workshop: voor een goed idee is altijd geld

Workshop: voor een goed idee is altijd geld

10 januari 2023

Ook in 2023 organiseert de Vrijwilligersacademie weer gratis workshops voor vrijwilligers. Binnenkort delen we het overzicht met workshops die gepland staan. We beginnen alvast met de eerste workshop: voor een goed idee is altijd geld. Een introductieworkshop praktijkgericht fondsenwerven.

Wordt het binnen je organisatie ook vaak gezegd? ‘We hebben allerlei plannen en wensen, maar we hebben geen geld’. Dan is er goed nieuws! Er zijn in Nederland vele fondsen die graag geld willen geven aan goede projecten.

Om daar gebruik van te maken, moet  je wel wat doen. Wat precies? Dat leer je tijdens de introductieworkshop praktijkgericht fondsenwerven. Het praktijkgerichte van de workshop blijkt uit de vele voorbeelden, tips en adviezen voor het aanvragen van projectfinanciering. Plus dat je met afwisselende werkvormen en opdrachten werkt, zodat je direct zelf actief aan de slag gaat.

Na de introductieworkshop ken je de hoofdlijnen van fondsenwerving en beschik je over veel praktische tips. Je weet waar je fondsen kan vinden en welke projecten kansrijk zijn voor financiering.

De workshop is op woensdag 1 februari van 19.00 – 21.00 uur bij Bloemfontein in Vaassen. Meer informatie en aanmelden via www.epedoet.nl/workshops of via de contactpersoon van jouw gemeente.

 

 

HattemMirjam Bongertman mirjambongertman@swhattem.nl
HeerdeDirk-Jan van der Veer0578 699 499d.van.der.veer@heerde.nl
EpeSuzanne Tuinman06 36 23 96 18s.tuinman@koppelswoe.nl

 

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2024 Media Magneet