Groet & Ontmoet in Bloemfontein

Groet & Ontmoet in Bloemfontein

Datum/Tijd : 04/04/2024 - 19:30 - 21:00

Zou jij graag meer sociale contacten willen hebben? Wil je graag nieuwe mensen ontmoeten? Ben je toe aan nieuwe vrienden met wie je leuke dingen kunt doen? Kom dan op donderdagavond (in de even weken) van 19.30-21.00 uur  naar Groet & Ontmoet in Bloemfontein.

Groet & Ontmoet is een ontmoetingsavond voor mensen met én zonder een beperking om anderen te ontmoeten en een netwerk op te bouwen. Iedereen, ongeacht leeftijd, is van harte welkom om hier aan deel te nemen. Deelname is gratis. Je betaalt alleen voor je eigen consumpties. Vooraf hoef je je niet aan te melden. Op deze pagina vind je meer informatie over Groet & Ontmoet  en een flyer met het actuele programma.

Groet & Ontmoet is één van de activiteiten georganiseerd door (vrijwilligers van) Koppel-Swoe. Je kunt hier de hele agenda met activiteiten in Bloemfontein bekijken. Voor de agenda met alle activiteiten van Koppel-Swoe kijk je hier.

Voor meer informatie kun je terecht bij: Charlotte van de Berg van Koppel-Swoe via 06-28787032 of c.vandenberg@koppelswoe.nl

 

Groet & Ontmoet is een samenwerking tussen:

Doelgroep: Ouderen, Volwassenen
Dorp: Vaassen
Dienst: Groet & ontmoet, Huis van de Buurt, Huis van de Buurt Bloemfontein - Vaassen

Charlotte van den Berg

Sociaal Werker
Telefoon
06-28787032
E-mail
c.vandenberg@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Woensdag, Donderdag

© 2024 Media Magneet