Buurtpunt Keizershof

Buurtpunt Keizershof

Welkom op dagbesteding De Keizershof!

Op de dagbesteding Keizershof bieden wij u onder begeleiding van ervaren en betrokken medewerkers van WZU Veluwe een gevarieerd programma, waarbij het trainen van het geheugen, bewegen en ontspanning belangrijke onderdelen zijn van de dag.

Bij Buurtpunt Keizershof van WZU zijn het trainen van het geheugen, bewegen en ontspanning belangrijke onderdelen van de dagbesteding.

De Keizershof ligt midden in het prachtige dorp Oene. Onze dagbesteding vindt plaats in de centrale ruimte op de begane grond van appartementencomplex Keizershof. Naast dat de locatie wordt ingezet voor dagbesteding, wonen er mensen met een verstandelijke beperking. Zij komen regelmatig een praatje maken met de deelnemers van onze dagbesteding, wat zorgt voor mooie ontmoetingen en gesprekken en een echt dorpsgevoel.

Wat kunt u doen bij Buurtpunt Keizershof?

Sommige activiteiten worden in groepsverband aangeboden en op andere momenten is er tijd en ruimte om zelfstandig bezig te zijn. Daarbij wordt een ieder gestimuleerd om zoveel mogelijk zelf te blijven doen, want de eigen regie behouden en bevorderen is belangrijk. Omdat we ons activiteitenaanbod graag aan willen laten sluiten op uw wensen en behoeften, zullen we regelmatig hierover met u in gesprek gaan.

Praktische informatie

We zijn tot 24 februari 2023 geopend op maandag en vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. Vanaf 27 februari veranderen de dagen naar maandag en donderdag van 09.30 tot 15.30 uur. We zijn rolstoelgankelijk. Tussen de middag kunnen we u een warme maaltijd aanbieden.

Bij Buurtpunt Keizershof van WZU zijn het trainen van het geheugen, bewegen en ontspanning belangrijke onderdelen van de dagbesteding.

Op dinsdag ook in ’t Stienhuys

Houdt u van dieren, bent u graag buiten en wilt u actief en nuttig bezig zijn? Dan is onze dagbesteding in ’t Stienhuys wellicht iets voor u! Iedere dinsdag tussen 10.00 en 16.00 uur bieden wij  op de locatie van Buurtpunt De Boerderij dagbesteding aan. Onder begeleiding van ervaren en betrokken medewerkers van WZU Veluwe bieden we activiteiten zoals het voeren van dieren, bezemen, appeltaart bakken, jam maken en plantjes poten aan. Uiteraard kunt u de dinsdag in ’t Stienhuys combineren met dagbesteding op een andere locatie, zoals Keizershof.

Praktische informatie

Tussen de middag bieden we u een broodmaaltijd aan, waarbij er afwisselend soep of bijvoorbeeld een gebakken ei op het menu staat.

Wilt u meer weten? Heeft u nog vragen?

Bel ons of kom langs! U bent van harte welkom.

Buurtpunt Keizershof

Houtweg 12
8167 PL Oene

T: 0578- 76 37 08

www.wzuveluwe.nl

Meer informatie over Buurtpunt

Met alle locaties in de gemeente Epe

© 2024 Media Magneet