Vegtelarij

Mis nooit meer iets

Ontvang ons nieuws in uw mailbox

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vegtelarij

Huis van de Buurt

Huis van de Buurt Vegtelarij is een centrale plek in de wijk Vegtelarij in Epe waar jong en oud elkaar ontmoet, meedoet aan activiteiten en terecht kan voor informatie en advies over bijvoorbeeld wonen, zorg en welzijn. In dit Huis van de Buurt worden ook activiteiten voor jongeren georganiseerd.

Op deze pagina vind je een overzicht van de activiteiten en inloopuren die Koppel-Swoe samen met vrijwilligers en samenwerkingspartners organiseert.

 

NAH Kaffée gestart in Epe

In een Huis van de Buurt wordt van alles voor én samen met inwoners en samenwerkingspartners georganiseerd. Als inwoner van de gemeente Epe ben je welkom in alle Huizen van de Buurt. Op deze pagina vind je een overzicht van alle activiteiten en inloopuren die Koppel-Swoe samen met vrijwilligers en samenwerkingspartners organiseert in de Vegtelarij.

Wil jij als inwoner iets organiseren voor andere inwoners? Mis je iets in ons aanbod? Of werk jij voor een organisatie die ook graag gebruik wil maken van onze ruimtes? Om zo dichtbij inwoners te werken en zo makkelijker informatie en advies kan delen? Of zou je iets samen met ons willen ontwikkelen? Neem dan contact op met Bilge Yeleser of Karlijn de Wilde. Zij werken als sociaal werkers in én vanuit dit Huis van de Buurt.

 

Huis van de Buurt Vegtelarij

Europalaan 48
8161 ZA Epe

Koppel-Swoe: 0578-67 67 67

Ontmoeting, activiteiten, informatie en advies in de Vegtelarij

MAANDAG

 • 19.30-22.00 uur Ontmoetingsavond Veluwse Modelspoor Club – Leden komen samen tijdens deze avond. Interesse om aan te sluiten? Neem dan contact met ons op.

DINSDAG

 • 08.45-12.00 uur – Taalkeuken – Wil jij beter uitkomen met je budget? Gezond en makkelijk koken? Of misschien recepten lezen en aanpassen? Doe dan mee aan de Taalkeuken! In totaal zijn er 9 plekken beschikbaar. Opgeven kan bij Karlijn de Wilde via 06-38764033 of k.dewilde@koppelswoe.nl.

WOENSDAG

 • 09.30-11.30 uur – Naald en koffie – Zou je nieuwe mensen willen ontmoeten? Lijkt het je leuk om wekelijks met een groep dames samen te komen? Wil je (beter) leren werken met de naaimachine? Doe dan mee met de naailessen in Huis van de Buurt Vegtelarij. In totaal zijn er 8 plekken beschikbaar voor de naailessen. Opgeven kan bij Karlijn de Wilde via 06-38764033 of k.dewilde@koppelswoe.nl
  De naailessen zijn gratis. Je betaalt alleen voor je eigen consumpties.
 • 15.00-16.00 uur – Inloopuur welzijn, zorg en wonen – Iedere woensdagmiddag is er een inloopuur waar inwoners terecht kunnen met vragen, zorgen, ideeën en wensen over welzijn, zorg, wonen, openbare ruimte en veiligheid. Die signalen van inwoners en organisaties over de leefbaarheid zijn belangrijk en vormen de basis voor het formuleren van de zogenaamde gebiedsopgaven. Dat is het gezamenlijke plan van inwoners en maatschappelijke organisaties voor een bepaald gebied voor de korte en langere termijn. Je bent van harte welkom tijdens het inloopuur en kunt zo binnenlopen. De koffie staat klaar!
 • 16.00-17.00 uur – Sport & Spel (6-12 jaar) – Elke woensdagmiddag organiseren we Sport & Spel voor kinderen tussen 6 en 12 jaar oud. Deelname is gratis. Start- en eindpunt is altijd bij Huis van de Buurt Vegtelarij. Kom jij gezellig meedoen? Deelname is gratis.

DONDERDAG

 • 10.00-11.30 uur – Taalkoffie – Een activiteit waar ontmoeting tussen vrouwen centraal staat en waar we de Nederlandse taal oefenen door middel van leuke activiteiten. Je bent van harte welkom om zo binnen te lopen. Vooraf aanmelden hoeft niet. Deelname is gratis. Je betaalt alleen voor je eigen kopje koffie of thee.
 • 10.00-11.00 uur – SamenKoffie – Andere mantelzorgers ontmoeten, ervaringen delen en je vragen stellen (laatste donderdag van de maand).
 • 14.00-16.00 uur – Buurtmiddag – Voor iedereen die even een praatje wil maken, iets wil vragen, een idee heeft om te doen in de wijk of in het buurthuis of een spelletje wil spelen. Je bent welkom! Koffie en thee staan klaar. Kosten € 0,50 per kopje. Ook voor BEST-tassen of voor een boek uit de minibieb kun je hier terecht.
 • 15.30-17.00 uur – Huiswerkhulp – Ben jij tussen de 11 en 15 jaar oud, heb je hulp nodig bij je huiswerk en zoek jij een fijne plek om huiswerk te maken? In de vakantie is er huiswerkhulp indien er behoefte is.
 • 19.00-20.00 uur – Wandelgroep Epe – Samen wandelen op je eigen tempo, lekker buiten gezond bezig zijn en nieuwe contacten leggen. Dat kan bij de wandelgroep van het Huis van de Buurt Vegtelarij. We wandelen op donderdagavond om 19.00 uur. Na afloop is er de mogelijkheid om koffie of thee te drinken.
 • 19.00-20.30 uur – Naald en koffie – Zou je nieuwe mensen willen ontmoeten? Lijkt het je leuk om wekelijks met een groep dames samen te komen? Wil je (beter) leren werken met de naaimachine? Doe dan mee met de naailessen in Huis van de Buurt Vegtelarij. In totaal zijn er 8 plekken beschikbaar voor de naailessen. Opgeven kan bij Karlijn de Wilde via 06-38764033 of k.dewilde@koppelswoe.nl. De naailessen zijn gratis.
 • 19.00-21.00 uur – Gespreksgroep autisme – Gespreksgroep van MEE Samen. Komt 1x per maand samen. Graag vooraf aanmelden.
 • 19.00-22.30 uur Modelbouwclub Epe – Leden komen samen tijdens deze avond om samen te bouwen. Interesse om aan te sluiten? Neem dan contact met ons op.
 • 19.30-21.00 uur – Groet & Ontmoet jr. –  Ontmoetingsavond voor jongeren vanaf 13 jaar. Deze activiteit is voor jongeren die het fijn vinden om ondersteunt te worden bij het aangaan, uitbreiden en onderhouden van hun sociale contacten.

VRIJDAG

 • 10.00-11.30 uur  – Crea-ochtend (dames 40-60 jaar) Ben jij graag creatief bezig? En vind je het gezellig om dat samen met een groepje dames in de leeftijd van 40-60 jaar te doen? Kom dan naar onze crea-ochtend. Of je nu aan diamond painting, journaling, haken, 3D kaarten, breien, punch needling of nog iets heel anders doet: je bent van harte welkom. Doe vooral wat je zelf leuk vindt.  Neem je eigen materialen mee en ga aan de slag! Vooraf aanmelden hoeft niet.
 • 10.00-11.30 uur – Contactgroep Rouw en Verlies – Deze contactgroep is een vervolg op de training “Rouw en Verlies” die al is afgerond. De behoefte om elkaar te blijven ontmoeten heeft geresulteerd dat men elkaar eens per maand blijft ontmoeten op de eerste vrijdag van de maand. Dit is een besloten groep, maar mocht je interesse hebben in een soortgelijke ontmoetingsgroep neem dan vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

ZATERDAG

 • 14.00-16.00 uur  – NAH Kaffée – iedere derde zaterdag van de maand –  De afkorting NAH staat voor Niet Aangeboren Hersenletsel. Het NAH Kaffée is dus speciaal bestemd voor de groep inwoners (en hun eventuele partners) die met deze vorm van hersenletsel te maken heeft. Dit is een plek waar lotgenoten, gelijkgestemden, ondersteuners en mantelzorgers elkaar treffen voor gezelligheid, ontmoeting en uitwisseling. Een plaats waarbij je niet steeds hoeft uit te leggen wat NAH is. Tijdens elk NAH Kaffée is er een beroepskracht aanwezig voor informatie en advies van één de betrokken organisaties (AnQer, MEE Samen, InteractContour of Koppel-Swoe). Aanmelden kan bij Vera Griep via vgriep@hotmail.com.

Alle activiteiten worden georganiseerd door Koppel-Swoe, vrijwilligers en samenwerkingspartners. Je kunt hier de online agenda met activiteiten in Vegtelarij bekijken. Voor de online agenda met alle activiteiten van Koppel-Swoe kijk je hier.

Huis van de Buurt Vegtelarij ontvangt subsidie van de gemeente Epe.

 

 

 

Vragen over onze activiteiten?

Neem contact met ons op!

Bilge Yeleser

Sociaal Werker
Telefoon
0578-676767
E-mail
b.yeleser@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag

Karlijn de Wilde

Sociaal Werker
Telefoon
06 38764033
E-mail
k.dewilde@koppelswoe.nl
Bereikbaar op

Nieuws voor en over Epe

Bijzondere scootmobieltocht van Koppel-Swoe door...

14 mei 2024
De route is uitgezet, de datum is bekend. De eerste scootmobieltocht van Koppel-Swoe wordt woensdag 29 mei verreden. Wil jij nieuwe mensen ontmoeten die ook...
Meer lezen?

Vrijwilligers Renate Potkamp en Gerwin Bomhof...

30 april 2024
In de rubriek ‘Vrijwilliger aan het woord’ vertellen vrijwilligers van Koppel-Swoe over de activiteit waar ze zich mee bezighouden. Dit keer zijn Renate Potkamp en...
Meer lezen?
We zijn weer op zoek naar vrijwilligers voor de Zomerschool. Bij voorkeur mensen die minimaal 4 dagdelen willen helpen.  

Wij zoeken vrijwilligers voor de Zomerschool Epe...

26 april 2024
Jaarlijks organiseren STIP en Koppel-Swoe tijdens de zomervakantie de Zomerschool voor kinderen die niet op vakantie kunnen of kinderen die korter dan 4 jaar in...
Meer lezen?

Dit vind je misschien ook interessant

Bekijk deze diensten ook eens!

© 2024 Media Magneet