Vegtelarij

Mis nooit meer iets

Ontvang ons nieuws in uw mailbox
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vegtelarij

Huis van de Buurt

Het concept Huis van de Buurt is een centrale ontmoetingsplek waar buurtbewoners elkaar ontmoeten en meedoen aan activiteiten. Je kunt er ook terecht voor informatie en advies over bijvoorbeeld welzijn, wonen en zorg. Ons Huis van de Buurt voor de Vegtelarij zit in buurthuis De Vegtelarij. Daar huren we een ruimte. 

Op deze pagina vind je een overzicht van de activiteiten en inloopuren die Koppel-Swoe samen met vrijwilligers en samenwerkingspartners organiseert.

 

NAH Kaffée gestart in Epe

In een Huis van de Buurt wordt van alles voor én samen met inwoners en samenwerkingspartners georganiseerd. Als inwoner van de gemeente Epe ben je welkom in alle Huizen van de Buurt. Op deze pagina vind je een overzicht van alle activiteiten en inloopuren die Koppel-Swoe samen met vrijwilligers en samenwerkingspartners organiseert in de Vegtelarij.

Wil jij als inwoner iets organiseren voor andere inwoners? Mis je iets in ons aanbod? Of werk jij voor een organisatie die ook graag gebruik wil maken van onze ruimtes? Om zo dichtbij inwoners te werken en zo makkelijker informatie en advies kan delen? Of zou je iets samen met ons willen ontwikkelen? Neem dan contact op met Bilge Yeleser. Zij werkt als sociaal werker in én vanuit dit Huis van de Buurt.

 

Warme kamers

Je bent welkom bij ons!

Koud thuis? Kom er warm bij zitten in een Huis van de Buurt van Koppel-Swoe. Wij gooien de deuren van onze Huizen van de Buurt open voor iedereen die thuis in de kou zit en sluiten aan bij het initiatief ‘Warme kamers‘ van het Leger des Heils.

Kom een kopje koffie of thee drinken, ontmoet anderen, maak een puzzel, lees je boek of sluit aan bij een activiteit. Je vindt het overzicht van de activiteiten van alle Huizen van de Buurt in onze online agenda. Je bent welkom!

Huis van de Buurt Vegtelarij

Europalaan 48
8161 ZA Epe

Koppel-Swoe: 0578-67 67 67

Ontmoeting en activiteiten in Vegtelarij

CREA-OCHTEND (40-60 JAAR)

Ben jij graag creatief bezig? En lijkt het jou ook gezellig om dat samen met een groepje dames in de leeftijd van 40-60 jaar te doen? Kom dan op vrijdagochtend van 10.00-12.00 uur naar onze crea-ochtend. Of je nu aan diamond painting, journaling, haken, 3D kaarten, breien, punch needling of nog iets heel anders doet: je bent van harte welkom! Doe vooral wat je zelf leuk vindt! Neem je eigen materialen mee en ga aan de slag! Je betaalt alleen voor je eigen consumpties. Een kop thee of koffie kost 50 cent, met een maximum van 2 euro per persoon. Je betaalt dus de eerste vier kopjes en daarna is het gratis. Lijkt het je gezellig om mee te doen? Je bent van harte welkom om zo binnen te lopen. Vooraf aanmelden hoeft niet. Vind je het toch fijner om vooraf even contact te hebben, bel of mail dan naar Niki Binnendijk via 0578-67 67 67 of n.binnendijk@koppelswoe.nl.

NAH-KAFFEE

De afkorting NAH staat voor Niet Aangeboren Hersenletsel. Het NAH Kaffée is dus speciaal bestemd voor de groep inwoners (en hun eventuele partners) die met deze vorm van hersenletsel te maken heeft. Dit is een plek waar lotgenoten, gelijkgestemden, ondersteuners en mantelzorgers elkaar treffen voor gezelligheid, ontmoeting en uitwisseling. Een plaats waarbij je niet steeds hoeft uit te leggen wat NAH is. NAH Kaffée wordt iedere derde zaterdag van de maand van 14.00-16.00 uur georganiseerd. Tijdens elk NAH Kaffée is er een beroepskracht aanwezig voor informatie en advies van één de betrokken organisaties (AnQer, MEE Veluwe, InteractContour of Koppel-Swoe). Aanmelden kan bij Vera Griep via vgriep@hotmail.com. Vind je het fijn om vooraf even contact te hebben, bel of mail dan naar Niki Binnendijk via 0578-67 67 67 of n.binnendijk@koppelswoe.nl.

SPORT & SPEL (6-12 JAAR)

Elke woensdagmiddag organiseren we van 16.00-17.00 uur Sport & Spel voor kinderen tussen 6 en 12 jaar oud. Deelname is gratis. Start- en eindpunt is altijd bij Huis van de Buurt Vegtelarij. Kom jij gezellig meedoen?

TAALKOFFIE

Elke donderdagochtend is er van 10.00 tot 11.30 uur Taalkoffie. Een activiteit waar ontmoeting tussen vrouwen centraal staat en waar we de Nederlandse taal oefenen door middel van leuke activiteiten. Je bent van harte welkom om zo binnen te lopen. Vooraf aanmelden hoeft niet. Deelname is gratis. Je betaalt alleen voor je eigen kopje koffie of thee.

Informatie en advies

INLOOPUUR

Iedere woensdagmiddag van 15.00-16.00 uur is er een inloopuur  waar inwoners van de wijk de Vegtelarij terecht kunnen met vragen, zorgen, ideeën en wensen over welzijn, zorg, wonen, openbare ruimte en veiligheid. Die signalen van inwoners en organisaties over de leefbaarheid zijn belangrijk en vormen de basis voor het formuleren van de zogenaamde gebiedsopgaven. Dat is het gezamenlijke plan van inwoners en maatschappelijke organisaties voor een bepaald gebied voor de korte en langere termijn. Je bent van harte welkom tijdens het inloopuur en kunt zo binnenlopen.

Alle activiteiten worden georganiseerd door Koppel-Swoe, vrijwilligers en samenwerkingspartners. Je kunt hier de online agenda met activiteiten in Vegtelarij bekijken. Voor de online agenda met alle activiteiten van Koppel-Swoe kijk je hier.

Huis van de Buurt Vegtelarij ontvangt subsidie van de gemeente Epe.

inloopuren bij Huis van de Buurt

Vragen over onze activiteiten in Vegtelarij?

Neem contact met mij op!

Bilge Yeleser

Sociaal Werker
Telefoon
0578-676767
E-mail
b.yeleser@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag

Nieuws voor en over Epe

Voorjaarsvakantie 2023: activiteiten voor...

31 januari 2023
Ook in de voorjaarsvakantie van 2023 organiseren we allerlei leuke activiteiten voor de jeugd uit de gemeente Epe. In onderstaand overzicht vind je op chronologische...
Meer lezen?

EpeVertelt: Lida ‘je wilt dat iedereen met...

16 januari 2023
EpeVertelt! is een rubriek waarbij EpeDoet! mensen uitnodigt die vertellen over het vrijwilligerswerk dat zij doen. Deze keer gingen we in gesprek met Lida van...
Meer lezen?

EpeVertelt: Wijnand ‘je regelt praktische zaken...

11 januari 2023
EpeVertelt! is een rubriek waarbij EpeDoet! mensen uitnodigt die vertellen over het vrijwilligerswerk dat zij doen. Deze keer gingen we in gesprek met Wijnand Huisman....
Meer lezen?

Dit vind je misschien ook interessant

Bekijk deze diensten ook eens!

© 2023 Media Magneet