Steunpunt Triton

Mis nooit meer iets

Ontvang ons nieuws in uw mailbox
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Steunpunt Triton

Steunpunt Triton is een centrale ontmoetingsplek in de wijk Heggerenk in Vaassen waar je, als buurt- en/of dorpbewoners, elkaar ontmoet, meedoet aan één van de activiteiten of (bij voorkeur) zelf een activiteit organiseert.

Daarnaast is dit een plaats waar bewoners, bij diverse organisaties, met hun vragen, wensen en behoeftes bij de inloopuren terecht kunnen voor informatie en advies op het gebied van wonen, zorg en welzijn. In het steunpunt wordt van alles voor én met name ook door de bewoners van Vaassen georganiseerd.

In de gemeente Epe zijn verschillende steunpunten met eigen activiteiten. Hier vind je een overzicht met alle steunpunten.

 

steunpunt Triton
Jasmijnstraat 36
8171 AP Vaassen

Koppel-Swoe: 0578-67 67 67
Triton: 0578-57 27 48

 

 

Op verschillende plekken in de gemeente Epe wordt door Koppel-Swoe Buurtkoffie georganiseerd. Een (gratis) inloopmoment voor buurtbewoners om bij te kletsen of samen een activiteit te ondernemen.

Activiteiten

BUURTKOFFIE

Gezellig met je dorpsgenoten kletsen en een kopje koffie of thee drinken kan iedere iedere maandagochtend van 10.00-11.30 uur bij Buurtkoffie. Deelname is gratis. Je betaalt alleen voor je eigen consumpties. Vooraf hoef je je niet aan te melden.

CONVERSATIELES NEDERLANDS

Is Nederlands niet jouw moedertaal en wil je graag jouw woordenschat vergroten en spreekvaardigheid verbeteren? Kom dan naar onze conversatielessen Nederlands. De lessen vinden plaats op dinsdagmorgen van 10.00-12.00 uur (gevorderden), dinsdagmiddag van 13.00-15.00 uur extra (individuele) ondersteuning en donderdagochtend 10.00-12.00 uur (beginners).

Deelnemers aan de conversatielessen zijn mannen en vrouwen, die zowel kort als lang in Nederland zijn. Ook zijn er nieuwkomers, die nog in het inburgeringstraject zitten, maar heel graag extra de taal willen oefenen. Deelname is € 1. Koffie en thee is gratis. Wil je starten met de conversatieles Nederlands, dan is vooraf aanmelden wenselijk.

GROET & ONTMOET JUNIOR

Ben jij tussen de 12 en 33 jaar en zou jij graag meer sociale contacten willen hebben? Wil je graag leeftijdsgenoten ontmoeten  met wie je leuke dingen kunt doen? Kom dan op donderdagavond (in de oneven weken) van 19.30-21.00 uur  naar Groet & Ontmoet Junior. Deze ontmoetingsavond voor jongeren met een beperking is een fijne en veilige plek om nieuwe vriendschappen te sluiten. Deelname is € 1. Consumpties zijn gratis. Vooraf hoef je je niet aan te melden.

JONGERENAVOND

Iedere dinsdagavond en woensdagavond van 19.00-21.00 uur organiseert het Jongerenwerk van Koppel-Swoe een gezellige avond speciaal voor jongeren. Deze avonden zijn er om even tot rust te komen en je vrienden te ontmoeten. Je kan er gezellig een spelletje doen, tafeltennissen, wat gamen en chillen. Ook is er altijd ruimte voor een praatje met de jongerenwerkers.

KINDERWERK

Vind je het leuk om op woensdagmiddag met andere kinderen leuke binnen- en buitenactiviteiten te doen? Kom dan naar kinderwerk op woensdagmiddag van 15.00-16.00 uur. Stagiaires en vrijwilligers bedenken samen met de kinderen leuke activiteiten. Denk aan bijvoorbeeld knutselen, koken, speurtochten, drama en spelletjes. Meedoen aan de activiteit kost € 1 per keer.

Deze activiteiten worden georganiseerd door (vrijwilligers van) Koppel-Swoe. Je kunt hier de hele agenda met activiteiten in Triton bekijken. Voor de agenda met alle activiteiten van Koppel-Swoe kijk je hier.

 

Voor Steunpunt Triton ontvangen wij subsidie van de gemeente Epe.

 

Heb je vragen? Of leuke ideeën voor Triton?

neem contact op met ons

Fabienne Zoetbrood

Sociaal werker specialiteit jongeren
Telefoon
06-51 94 22 09
E-mail
f.zoetbrood@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag

Linda Brouwer

Gebiedsregisseur Vaassen, Sociaal Werker
Telefoon
06-36353774
E-mail
l.brouwer@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Woensdag, Donderdag

Agenda met activiteiten in Triton

Nieuws voor én over Triton

Zomerplezier voor kinderen en jongeren in Vaassen

17 augustus 2020
De kinderen bij steunpunt Balai Pusat in Vaassen werden tijdens de vaste kinderactiviteit van Koppel-Swoe op woensdagmiddag, verrast met een grote opblaasbare waterglijbaan op het...
Meer lezen?

Wat doen wij deze zomer? Overzicht van diensten...

8 juli 2020
De zomervakantie start al bijna! Ook onze medewerkers gaan in deze periode op vakantie. Dacht je dat we dan gesloten zijn? Nee hoor, onze diensten...
Meer lezen?

[video] Onze gebiedsregisseurs staan voor je...

14 april 2020
In de gemeente Epe hebben de gebiedsregisseurs een gemeentedekkend netwerk, met ieder een eigen gebied. Zij verbinden inwoners, organisaties en overheid aan elkaar om zo...
Meer lezen?

Dit vind je misschien ook interessant!

bekijk deze diensten eens

© 2020 Media Magneet