Buurtpunt Triton

Mis nooit meer iets

Ontvang ons nieuws in uw mailbox
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Buurtpunt Triton

I..v.m. de verbouwing is Triton gesloten tot (naar verwachting) 1 maart 2022 en worden (m.u.v. Sport & Spel) de activiteiten verschoven naar andere locaties. In het activiteitenoverzicht op deze pagina hebben we in oranje aangegeven wat er tijdelijk met de activiteit gebeurt.

Buurtpunt Triton is een centrale ontmoetingsplek voor de wijken Heggerenk en Oosterhof in Vaassen waar je, als buurt- en/of dorpbewoners, elkaar ontmoet, meedoet aan één van de activiteiten of (bij voorkeur) zelf een activiteit organiseert.

Daarnaast is dit een plaats waar bewoners, bij diverse organisaties, met hun vragen, wensen en behoeftes bij de inloopuren terecht kunnen voor informatie en advies op het gebied van wonen, zorg en welzijn. In het buurtpunt wordt van alles voor én met name ook door de bewoners van Vaassen georganiseerd.

In de gemeente Epe zijn verschillende buurtpunten met eigen activiteiten. Hier vind je een overzicht met alle buurtpunten.

 

buurtpunt Triton
Jasmijnstraat 36
8171 AP Vaassen

Koppel-Swoe: 0578-67 67 67
Triton: 0578-57 27 48

 

 

Op verschillende plekken in de gemeente Epe wordt door Koppel-Swoe Buurtkoffie georganiseerd. Een (gratis) inloopmoment voor buurtbewoners om bij te kletsen of samen een activiteit te ondernemen.

Activiteiten

BUURTKOFFIE

Gezellig met je buurtgenoten kletsen, een kopje koffie of thee drinken, een spelletje spelen of informatie/advies vragen kan iedere dinsdagavond van 19.30-21.00 uur . Deelname is gratis. Je betaalt alleen voor je eigen consumpties. Of je nu uit de buurt komt of niet: je bent van harte welkom! I.v.m. de verbouwing wordt Buurtkoffie tijdelijk georganiseerd in Buurtpunt Bloemfontein. Kijk in onze online agenda voor de actuele tijden.

CONVERSATIELES NEDERLANDS

Is Nederlands niet jouw moedertaal en wil je graag jouw woordenschat vergroten en spreekvaardigheid verbeteren? Kom dan naar onze conversatielessen Nederlands. De lessen vinden plaats op dinsdagmorgen van 10.00-11.45 (gevorderden) en donderdagmiddag 13.30-15.00 uur (beginners). I.v.m. de verbouwing worden de lessen tijdelijk gegeven in Buurtpunt Bloemfontein, Wetstraat 12 in Vaassen.

Deelnemers aan de conversatielessen zijn mannen en vrouwen, die zowel kort als lang in Nederland zijn. Ook zijn er nieuwkomers, die nog in het inburgeringstraject zitten, maar heel graag extra de taal willen oefenen. Deelname is € 1. Koffie en thee is gratis. Wil je starten met de conversatieles Nederlands, dan is vooraf aanmelden wenselijk.

GROET & ONTMOET JUNIOR

Ben jij tussen de 12 en 33 jaar en zou jij graag meer sociale contacten willen hebben? Wil je graag leeftijdsgenoten ontmoeten  met wie je leuke dingen kunt doen? Kom dan op donderdagavond (in de oneven weken) van 19.30-21.00 uur  naar Groet & Ontmoet Junior. Deze ontmoetingsavond voor jongeren met een beperking is een fijne en veilige plek om nieuwe vriendschappen te sluiten. Deelname is € 1. Consumpties zijn gratis. Vooraf hoef je je niet aan te melden. I.v.m. de verbouwing wordt Groet & Ontmoet junior tijdelijk georganiseerd in Buurtpunt Bloemfontein, Wetstraat 12 in Vaassen.

JONGERENAVOND

Iedere maandagavond, woensdagavond en vrijdagavond (zie agenda voor actuele openingstijden) organiseert het Jongerenwerk van Koppel-Swoe een gezellige avond speciaal voor jongeren. Deze avonden zijn er om even tot rust te komen en je vrienden te ontmoeten. Je kan er gezellig een spelletje doen, tafeltennissen, wat gamen en chillen. Ook is er altijd ruimte voor een praatje met de jongerenwerkers. I.v.m. de verbouwing wordt jongerenwerk tijdelijk georganiseerd in Wijkgebouw Oosterhof, Zichtstede 16a in Vaassen .

KINDERWERK

Vind je het leuk om op woensdagmiddag met andere kinderen leuke binnen- en buitenactiviteiten te doen? Kom dan naar kinderwerk op woensdagmiddag van 15.00-16.00 uur. Stagiaires en vrijwilligers bedenken samen met de kinderen leuke activiteiten. Denk aan bijvoorbeeld knutselen, koken, speurtochten, drama en spelletjes. Meedoen aan de activiteit kost € 1 per keer. Kinderwerk wordt i.v.m. de verbouwing tijdelijk niet georganiseerd.

SPORT & SPEL

Wij vinden het belangrijk om beweging in de openbare ruimte voor kinderen te stimuleren. Daarom organiseren we wekelijks gratis ‘Sport & Spel’ op straat’. Onder leiding van vrijwilligers en stagiaires komen kinderen op verschillende plekken samen om te bewegen. Iedere donderdagmiddag van 16.00-17.00 tussen de flats aan de Jasmijnstraat in Vaassen (naast Buurtpunt Triton).

Deze activiteiten worden georganiseerd door (vrijwilligers van) Koppel-Swoe. Je kunt hier de hele agenda met activiteiten in Triton bekijken. Voor de agenda met alle activiteiten van Koppel-Swoe kijk je hier.

 

Voor Steunpunt Triton ontvangen wij subsidie van de gemeente Epe.

 

Heb je vragen? Of leuke ideeën voor Triton?

neem contact op met ons

Fabienne Zoetbrood

Sociaal werker specialiteit jongeren
Telefoon
06-51 94 22 09
E-mail
f.zoetbrood@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag

Linda Brouwer

Gebiedsregisseur Emst en Vaassen, Sociaal Werker
Telefoon
06-36353774
E-mail
l.brouwer@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag

Joselito Hasselnook

Sociaal Werker
Telefoon
0578-676767
E-mail
j.hasselnook@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag

Agenda met activiteiten in Triton

Nieuws voor én over Triton

Coronarichtlijnen Koppel-Swoe

8 november 2021
De volgende corona-richtlijnen gelden per 6 november voor onze activiteiten en op onze locaties. De coronacheck is (m.u.v. Buurt-steunpunt de Hezebrink) op onze locaties niet...
Meer lezen?

Buurt-steunpunt Triton tijdelijk gesloten

23 oktober 2021
In verband met de verbouwing is Triton gesloten tot (naar verwachting) 1 maart 2022 en worden de activiteiten verplaatst naar andere locaties. Hieronder vind je...
Meer lezen?

Agenda met activiteiten in Buurtpunt de Hezebrink

8 oktober 2021
Nu de maatregelen rondom het coronavirus verder versoepeld zijn, starten we samen met vrijwilligers weer meer activiteiten in Buurtpunt de Hezebrink op. De volgende activiteiten...
Meer lezen?

Dit vind je misschien ook interessant!

bekijk deze diensten eens

© 2021 Media Magneet