Buurtpunt Triton

Mis nooit meer iets

Ontvang ons nieuws in uw mailbox
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Buurtpunt Triton

Buurtpunt Triton is een centrale ontmoetingsplek in de wijk Heggerenk in Vaassen waar je, als buurt- en/of dorpbewoners, elkaar ontmoet, meedoet aan één van de activiteiten of (bij voorkeur) zelf een activiteit organiseert.

Daarnaast is dit een plaats waar bewoners, bij diverse organisaties, met hun vragen, wensen en behoeftes bij de inloopuren terecht kunnen voor informatie en advies op het gebied van wonen, zorg en welzijn. In het buurtpunt wordt van alles voor én met name ook door de bewoners van Vaassen georganiseerd.

In de gemeente Epe zijn verschillende buurtpunten met eigen activiteiten. Hier vind je een overzicht met alle buurtpunten.

 

buurtpunt Triton
Jasmijnstraat 36
8171 AP Vaassen

Koppel-Swoe: 0578-67 67 67
Triton: 0578-57 27 48

 

 

Op verschillende plekken in de gemeente Epe wordt door Koppel-Swoe Buurtkoffie georganiseerd. Een (gratis) inloopmoment voor buurtbewoners om bij te kletsen of samen een activiteit te ondernemen.

Activiteiten

CONVERSATIELES NEDERLANDS

Is Nederlands niet jouw moedertaal en wil je graag jouw woordenschat vergroten en spreekvaardigheid verbeteren? Kom dan naar onze conversatielessen Nederlands. De lessen vinden plaats op dinsdagmorgen van 10.00-12.00 uur (gevorderden), dinsdagmiddag van 13.00-15.00 uur extra (individuele) ondersteuning en donderdagochtend 10.00-12.00 uur (beginners).

Deelnemers aan de conversatielessen zijn mannen en vrouwen, die zowel kort als lang in Nederland zijn. Ook zijn er nieuwkomers, die nog in het inburgeringstraject zitten, maar heel graag extra de taal willen oefenen. Deelname is € 1. Koffie en thee is gratis. Wil je starten met de conversatieles Nederlands, dan is vooraf aanmelden wenselijk.

GROET & ONTMOET JUNIOR

Ben jij tussen de 12 en 33 jaar en zou jij graag meer sociale contacten willen hebben? Wil je graag leeftijdsgenoten ontmoeten  met wie je leuke dingen kunt doen? Kom dan op donderdagavond (in de oneven weken) van 19.30-21.00 uur  naar Groet & Ontmoet Junior. Deze ontmoetingsavond voor jongeren met een beperking is een fijne en veilige plek om nieuwe vriendschappen te sluiten. Deelname is € 1. Consumpties zijn gratis. Vooraf hoef je je niet aan te melden.

JONGERENAVOND

Iedere maandagavond, woensdagavond en vrijdagavond (zie agenda voor actuele openingstijden) organiseert het Jongerenwerk van Koppel-Swoe een gezellige avond speciaal voor jongeren. Deze avonden zijn er om even tot rust te komen en je vrienden te ontmoeten. Je kan er gezellig een spelletje doen, tafeltennissen, wat gamen en chillen. Ook is er altijd ruimte voor een praatje met de jongerenwerkers.

KINDERWERK

Vind je het leuk om op woensdagmiddag met andere kinderen leuke binnen- en buitenactiviteiten te doen? Kom dan naar kinderwerk op woensdagmiddag van 15.00-16.00 uur. Stagiaires en vrijwilligers bedenken samen met de kinderen leuke activiteiten. Denk aan bijvoorbeeld knutselen, koken, speurtochten, drama en spelletjes. Meedoen aan de activiteit kost € 1 per keer.

Deze activiteiten worden georganiseerd door (vrijwilligers van) Koppel-Swoe. Je kunt hier de hele agenda met activiteiten in Triton bekijken. Voor de agenda met alle activiteiten van Koppel-Swoe kijk je hier.

 

Voor Steunpunt Triton ontvangen wij subsidie van de gemeente Epe.

 

Heb je vragen? Of leuke ideeën voor Triton?

neem contact op met ons

Fabienne Zoetbrood

Sociaal werker specialiteit jongeren
Telefoon
06-51 94 22 09
E-mail
f.zoetbrood@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag

Linda Brouwer

Gebiedsregisseur Emst en Vaassen, Sociaal Werker
Telefoon
06-36353774
E-mail
l.brouwer@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag

Agenda met activiteiten in Triton

Nieuws voor én over Triton

Triton in Vaassen wordt opgeknapt

23 juli 2021
Wijkgebouw Triton aan de Jasmijnstraat 36 in Vaassen gaat later dit jaar opgeknapt en verbouwd worden. “We hopen dat wijkbewoners van alle leeftijden weer naar...
Meer lezen?

Overzicht activiteiten jeugd zomer 2021

9 juli 2021
Ook in de zomervakantie (van 16 juli t/m 27 augustus 2021) organiseren we allerlei leuke activiteiten voor de jeugd uit de gemeente Epe. In onderstaand...
Meer lezen?

Buurtsteunpunt Triton start weer met activiteiten

1 juni 2021
Na weken gesloten te zijn voor activiteiten voor volwassenen, starten in Triton aan de Jasmijnstraat 36, weer een aantal activiteiten. Deze activiteiten zijn via aanmelding...
Meer lezen?

Dit vind je misschien ook interessant!

bekijk deze diensten eens

© 2021 Media Magneet