Groots Pietengym in de gemeente Epe!

Groots Pietengym in de gemeente Epe!

In november staat er in de gemeente Epe weer een groots Pietengym op het programma. Sinterklaas is weer op zoek naar hulppietjes en tijdens deze dagen kunnen de deelnemers laten zien dat zij geschikt zijn als een echte hulppiet.

Op woensdag 21 november zal de Pietengym van 14.30 – 15.30 uur in De Koekoek in Vaassen plaatsvinden. Een week later, op woensdag 28 november van 14.30 – 15.30 uur, kunnen de deelnemers in de PWA-hal in Epe laten zien of zij echte hulppietjes zijn.

Tijdens de Pietengym wordt er over daken gelopen, op het dak geklommen, pakjes door de schoonstenen gegooid, gedanst, gezongen en nog veel meer. Na afloop van de Pietengym zullen alle deelnemers een Pietendiploma uitgereikt krijgen en is Sinterklaas weer hartstikke blij met zoveel nieuwe hulppietjes.

De organisatie van de Pietengym ligt dit jaar weer in handen van de buurtsportcoaches van Koppel-Swoe in samenwerking met de gymnastiekvereniging Agios Vaassen. Ook zullen we dit jaar ondersteuning krijgen van circa 25 leerlingen van de RSG Noord Oost-Veluwe.

Meer informatie en inschrijven van de Pietengym? Kijk snel op de site van Heel Epe Beweegt, www.heelepebeweegt.nl.

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2023 Media Magneet