Paasstukjes maken tijdens de Buurtkoffie in de Hezebrink

Paasstukjes maken tijdens de Buurtkoffie in de Hezebrink

De lente is begonnen! De natuur is weer tot leven gekomen en je vindt overal prachtige voorjaarsbloemen. Daar maak je heel gemakkelijk een mooi paasstuk mee. Daarom gaat Koppel-Swoe op vrijdagmiddag 8 april paasstukjes maken in de Hezebrink in Emst. We gaan van 14.00 tot 16.00 uur gezellig aan de slag. Je bent van harte welkom!

Een mooi, eigen gemaakt paasstukje op tafel. Wie wil dat nu niet? En gezellig samen zijn onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij. Onder de bezielende leiding van postbode Theo uit Emst. Theo: ‘leuk dat we weer aan de slag kunnen, nadat het een tijd niet door kon gaan, ik heb er zin in’.
De kosten voor het maken van het paasstukje zijn €10. Het eerste kopje koffie of thee op deze middag is gratis.
Het zou fijn zijn als je zelf een mesje meeneemt.
Wil je ook een paasstukje komen maken, meld je dan aan vóór 1 april 2022. Dit kan via de aanmeldlijst die in de Hezebrink hangt of bij Margriet Sollie van Koppel-Swoe, m.sollie@koppelswoe.nl, 06-18 58 56 79.

Dit vind je misschien ook interessant!

Multi-Culti lunch in Bloemfontein

16 februari 2024
Samen lunchen, elkaar ontmoeten, gezelligheid en elkaar leren kennen door elkaars eten. Dit zijn de ingrediënten voor de Multi-Culti lunch in Huis van de Buurt...
Meer lezen?

Vacature: leden Raad van Toezicht

12 februari 2024
Vanwege uiteenlopende redenen (verstrijken termijn en terugtreden) zijn wij als Raad van Toezicht van de Stichting Koppel-Swoe op zoek naar twee nieuwe leden: Een lid...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet