Terugblik: Groet & Ontmoet op Djembé

Terugblik: Groet & Ontmoet op Djembé

De deelnemers van Groet & Ontmoet hebben op donderdag 23 januari muziek gemaakt op een djembé.

Groet & Ontmoet is een ontmoetingscafé voor mensen met en zonder een verstandelijke beperking. Het vindt plaats, in de even weken, op donderdagavond van 19.30 tot 21.00 uur in het steunpunt Bloemfontein aan de Wetstraat 12 in Vaassen. Er is een gevarieerd programma van informatiebijeenkomsten tot spel of creatieve activiteiten. De afgelopen keer hebben de deelnemers muziek gemaakt met een djembé. Het werd een avond met veel tromgeroffel maar ook gezang. Een vrolijke boel.

Iedereen die belangstelling heeft om deel te nemen aan de Groet & Ontmoet avonden is van harte welkom. De volgende bijeenkomst is op donderdag 6 februari. Dan wordt het spel ‘wie ben ik’ gespeeld.

Voor meer informatie over Groet en ontmoet kun je op deze pagina kijken of contact opnemen met Fabienne Zoetbrood. Telefonisch bereikbaar via Koppel-Swoe 0578-67 67 67.


 

Dit vind je misschien ook interessant!

Repair Café in Kulturhus Oene

2 oktober 2019
Medewerkers van het Repair Café staan zaterdag 12 oktober  van 9:30 tot 12:00 uur weer klaar om reparaties aan elektrische en elektronische apparatuur, tuingereedschap, speelgoed...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet