Burendag in wijksteunpunt Bloemfontein

Burendag in wijksteunpunt Bloemfontein

25 augustus 2019

Op zaterdag 28 september vieren de vrijwilligers van Koppel-Swoe Burendag van 10.00 tot 15.00 uur aan de Wetstraat 12 in Vaassen. Iedereen is van harte welkom, ongeacht of men in de buurt woont. Burendag staat in het teken van ontmoeting en kennismaking.

Tijdens burendag wordt iedereen uitgenodigd om kennis te maken met het wijksteunpunt Bloemfontein. Er worden demonstraties gegeven van de activiteiten Jeu de Boules en darten en je wordt uitgenodigd om deze activiteit uit te proberen.

Er is in het wijksteunpunt en in de binnentuin een rommelmarkt waar verschillende buren en organisaties hun koopwaar aanbieden. Het rad van avontuur zal draaien en misschien is het wel jouw geluksdag en win je een mooie prijs. Er wordt allerlei etenswaar verkocht zoals broodjes hamburger, verse soep, huisgemaakte taart en dergelijke. DJ Rinze Seinstra zorgt voor een muzikaal geheel tijdens deze dag.

Voor een bedrag van € 5,00 kan je een kraampje huren om je koopwaar aan te bieden. Tot 20 september kunnen belangstellenden zich opgeven voor het huren van een kraam.

De opbrengst van burendag komt ten goede aan het wijksteunpunt Bloemfontein.

Voor informatie of huur van een kraampje kan men terecht bij: Koppel-Swoe, telefonisch bereikbaar op nummer 0578-676767. Contactpersoon is Karien van den Berg. Of via de e-mail k.vandenberg@koppelswoe.nl.

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2024 Media Magneet