Buurtactiviteiten Triton in Vaassen

Buurtactiviteiten Triton in Vaassen

2 november 2017

Elke dinsdagavond wordt er vanuit Koppel, in samenwerking met de wijkvereniging Heggerenk, het BuurtKaffee georganiseerd. Vanaf 19:30 in het Triton gebouw aan de Jasmijnstraat in Vaassen. Buurtbewoners komen hier wekelijks bijeen om elkaar te ontmoeten, onder het genot van een kopje koffie.

Iedereen die het ook leuk vind om buurtbewoners te ontmoeten is van harte welkom. Binnenkort vinden er tijdens het BuurtKaffee een aantal activiteiten plaats. Op 7 november is het de Dag van de Dialoog met als thema “Samen”. Ook tijdens het BuurtKaffee wordt er aandacht aan dit thema besteedt. Op 19 december gaan we, onder begeleiding van een kenner, kerststukjes maken. Er worden hier kosten voor in rekening gebracht en het is de bedoeling dat je je eigen schaal meeneemt, om het kerststukje in te maken. Lijkt het je leuk om deze activiteiten bij te wonen? Kom dan gerust langs!

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Lianne Houtman, sociaal werker bij Koppel, via l.houtman@koppelepe.nl of 0645412694

 

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2024 Media Magneet