De Sprenge Emst ‘sportiefste’ school

De Sprenge Emst ‘sportiefste’ school

Dinsdag 7 juni ontving Basisschool de Sprenge (Emst) de prijs voor sportiefste school in de gemeente Epe. De school ontving deze prijs ter waarde van € 100,00 van het team van Heel Epe Beweegt van Koppel in het kader van de scholenwedstrijd. Naast sportiefste school ontvingen 10 leerlingen een gaaf sportpakket.

In april heeft het team van Heel Epe Beweegt alle basisscholen in de gemeente Epe bezocht om de Koningsdans te oefenen en om de website www.heelepebeweegt onder de aandacht te brengen bij basisschoolleerlingen. Om de scholen en leerlingen te stimuleren om een account aan te maken is een wedstrijd sportiefste school gehouden. De Sprenge Emst was uiteindelijk de school met de meeste unieke accounts in verhouding tot het aantal leerlingen op de school. Zij mogen komend schooljaar een materialenpakket ter waarde van € 100,00 in ontvangst nemen.

10 extra prijswinnaars op De Sprenge

Naast de prijs voor sportiefste school vielen tien willekeurige leerlingen, die een account hadden aangemaakt, in de prijzen. Zij werden in de klas verrast door het team van Heel Epe Beweegt en mochten een gaaf sportpakket in ontvangst nemen. In dit pakket zat een frisbee, waterpistool met waterballonnen, een bidon en een beachtennis set.

Randy Berenschot (groep 7) - Sprenge

Heel Epe Beweegt
De website www.heelepebeweegt is het digitale sportplatform van de gemeente Epe. Op deze site is het complete sportaanbod in de gemeente te vinden. Daarnaast kunnen sportverenigingen en sportaanbieders al hun activiteiten plaatsen waar niet-leden ook aan kunnen deelnemen.

Meer informatie over Heel Epe Beweegt is te vinden op www.heelepebeweegt.nl.

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2024 Media Magneet