Kick-off JOGG Epe

Kick-off JOGG Epe

Op 28 augustus heeft de officiële start van JOGG Epe plaatsgevonden. Dit in samenwerking van RSG N.O.-Veluwe en Heel Epe Beweegt. Met de mooie en gemeende woorden van JOGG ambassadeur Juvat Westendorp ‘wees lief voor elkaar’ zijn de leerlingen met het nieuwe schooljaar van start gegaan.

Vanaf 10.00 uur zijn de eerstejaars leerlingen van de RSG N.O.-Veluwe gestart met hun introductie dagen. Tijdens verschillende rondes zijn de leerlingen volop in beweging geweest en hebben zij een actieve start van het schooljaar gehad. Een van de rondes was de dansworkshop met bekende danser en acteur Juvat Westendorp. Samen hebben zij een spetterende dans opgevoerd tijdens de officiële start van JOGG Epe. Dit na een kort woordje van conrector de heer Dorreboom en wethouder De Waard-Oudesluijs voor de ongeveer 100 aanwezige jongeren.

Positieve start
Naast het ‘lief zijn voor elkaar’ was het motto zorg goed voor jezelf, zorg dat je lekker in je vel zit en sta open voor dingen waar je soms geen zin in hebt. Soms vallen dingen uiteindelijk best mee. En daarmee zijn de leerlingen enthousiast aan de dansworkshop begonnen. Met een mooi resultaat: de kick off van JOGG Epe.

Vervolg
Na deze kick off van JOGG Epe vanuit Heel Epe Beweegt zullen meer activiteiten voor de doelgroep van 0-19 jaar volgen om een gezonde en actieve leefstijl te stimuleren. Samen zorgen we voor de gezonde omgeving voor de jeugd van de gemeente Epe.

 

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2023 Media Magneet