Aanvraag cadeaukaart jonge mantelzorgers

Mis nooit meer iets

Ontvang ons nieuws in uw mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanvraag cadeaukaart voor jonge mantelzorgers

Groei jij op in een gezin waar iemand extra zorg nodig heeft? Bijvoorbeeld een broertje met autisme, een zus met een verslaving, een vader met een depressie, of een moeder met kanker? Ben jij jonger dan 24 jaar? Dan ben je een ‘jonge mantelzorger’. De gemeente Epe zet jou graag in het zonnetje met de Mantelzorgwaardering Jonge mantelzorgers: een cadeaukaart ter waarde van 20 euro. Daarmee kun je iets leuks uitzoeken voor jezelf. Dat heb je verdiend!

Wanneer kom je in aanmerking voor mantelzorgwaardering?

  •  Als je nog geen 24 bent en zorgt voor een ziek familielid. Ben je ouder dan 24 jaar? Bekijk dan deze pagina.
  • Je bent ingeschreven bij Steunpunt Mantelzorg van Koppel-Swoe. Jij (18+) of je ouder/voogd geeft toestemming voor registratie bij Steunpunt Mantelzorg door het aanvraagformulier in te sturen. Registratie heeft als doel gerichte informatie te kunnen geven betreffende de mogelijkheden van ondersteuning voor jonge mantelzorgers binnen de gemeente Epe.
  • De zorgvrager en jonge mantelzorger moeten inwoner zijn van de gemeente Epe.

Wil jij wel een cadeaukaart?

Vul dan vٕóór 1 oktober hieronder het aanvraagformulier in. Wordt je aanvraag goedgekeurd, dan ontvang je de cadeaukaart eind december.

De gemeente Epe zet jou als jonge mantelzorger graag in het zonnetje met de Mantelzorgwaardering Jonge mantelzorgers: een cadeaukaart ter waarde van 20 euro.

Aanvraag Mantelzorgwaardering Jonge mantelzorgers

Vul hieronder voor 1 oktober het online aanvraagformulier in. Is het online invullen van het formulier lastig voor je? Neem dan even contact op met Gerrita Reumer of Marlina Bloklan (0578-67 67 67). Dan sturen zij een papieren exemplaar naar je toe.

Vragen over mantelzorgwaardering jonge mantelzorgers?

Neem contact met ons op!

Marlina Blokland

Medewerker Steunpunt Mantelzorg, Sociaal Werker
Telefoon
06 28787049
E-mail
m.blokland@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag
© 2023 Media Magneet