Start van kinder(kleding)middag in steunpunt Bloemfontein

Start van kinder(kleding)middag in steunpunt Bloemfontein

6 november 2019

Koppel-Swoe gaat van start met een kinder(kleding)middag in steunpunt Bloemfontein

Vaassen – Op woensdag 20 november wordt er in steunpunt Bloemfontein een kinder(kleding)middag georganiseerd door vrijwilligers en professionals van Koppel-Swoe. Tijdens deze middag, die van 13.30 tot 16.30 uur duurt, kunnen ouders en hun kinderen gratis herbruikbare kleding en speelgoed uitzoeken en/of ruilen.

Tijdens de kinder(kleding)middag is iedereen welkom om tweedehands baby- en kinderkleding, schoenen en speelgoed uit te zoeken en bij voorkeur te ruilen. Dit geldt voor ouders waarvoor het financieel niet haalbaar is om kleding aan te schaffen en voor gezinnen die duurzame keuzes maken. Tweedehands spullen kunnen een flinke milieuwinst opleveren. Spullen hergebruiken verlengt namelijk de levensduur. Als je iets tweedehands aanschaft hoeft niets nieuws gemaakt te worden. Zo bespaar je grondstoffen, energie en afval die nodig zijn om nieuwe spullen te maken.

Om beide redenen wil Koppel-Swoe vier keer per jaar een kinder(kleding)middag organiseren in steunpunt Bloemfontein, Wetstraat 12 in Vaassen. Iedereen die dit goed kan gebruiken is van harte welkom! Tijdens diezelfde middag zijn er allerlei leuke activiteiten die worden aangeboden aan kinderen in- en rondom het steunpunt. Denk aan sport en spel, knutselen en het maken van gezonde lekkernijen.

Ook zijn de medewerkers van Koppel-Swoe hard op zoek naar kinderkleding en speelgoed. Mocht je nog wat hebben liggen, dan kan het worden gebracht naar Bloemfontein of het wordt bij je opgehaald.

 

Voor informatie kan men terecht bij: Fabienne Zoetbrood (06-51942209) of Karien van den Berg (06-36132140) Of via de e-mail k.vandenberg@koppelswoe.nl.

Dit vind je misschien ook interessant!

© 2024 Media Magneet