Zomerplezier voor kinderen en jongeren in Vaassen

Zomerplezier voor kinderen en jongeren in Vaassen

De kinderen bij steunpunt Balai Pusat in Vaassen werden tijdens de vaste kinderactiviteit van Koppel-Swoe op woensdagmiddag, verrast met een grote opblaasbare waterglijbaan op het speelveld. Dat zorgde voor een heerlijke verkoeling. Bewoners uit de buurt hielpen mee met kleine badjes en schaduwtenten, stroomvoorziening en water. Ook de jongeren vonden de waterglijbaan al snel om afkoeling te vinden.

In steunpunt Triton was er een barbecue voor de jongeren. Wijkagent Gerben kwam even op bezoek. Hij liet de jongeren kennismaken met kogelvrije vesten en vertelde over de materialen die een agent bij zich heeft om het werk te kunnen doen.

Wil jij er volgende keer ook bij zijn?

Heb je interesse in deelname aan kinder- en jongerenwerk van Koppel-Swoe in Vaassen of Epe? Kijk op onze website www.koppelswoe.nl of neem contact met ons op via 0578-67 67 67 en vraag naar de jongeren of kinderwerker.

Ben je 18 jaar of ouder en wil je graag vrijwillig werken met kinderen tijdens kindermiddagen? Neem dan contact op met Linda Brouwer 06-36 35 37 74.

Dit vind je misschien ook interessant!

Prokkelstagedag 8 juni 2023

2 juni 2023
Koppel-Swoe organiseert samen met de Passerel en de JP van den Bent Stichting voor de 11e keer de landelijke Prokkelstagedag voor mensen met een beperking...
Meer lezen?

Buitenspeeldag 2023

31 mei 2023
Jantje Beton en kinderzender Nickelodeon organiseren al meer dan tien jaar een Nationale Buitenspeeldag. Dit jaar is het zover op woensdag 14 juni. Op drie...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet