Zomerplezier voor kinderen en jongeren in Vaassen

Zomerplezier voor kinderen en jongeren in Vaassen

17 augustus 2020

De kinderen bij steunpunt Balai Pusat in Vaassen werden tijdens de vaste kinderactiviteit van Koppel-Swoe op woensdagmiddag, verrast met een grote opblaasbare waterglijbaan op het speelveld. Dat zorgde voor een heerlijke verkoeling. Bewoners uit de buurt hielpen mee met kleine badjes en schaduwtenten, stroomvoorziening en water. Ook de jongeren vonden de waterglijbaan al snel om afkoeling te vinden.

In steunpunt Triton was er een barbecue voor de jongeren. Wijkagent Gerben kwam even op bezoek. Hij liet de jongeren kennismaken met kogelvrije vesten en vertelde over de materialen die een agent bij zich heeft om het werk te kunnen doen.

Wil jij er volgende keer ook bij zijn?

Heb je interesse in deelname aan kinder- en jongerenwerk van Koppel-Swoe in Vaassen of Epe? Kijk op onze website www.koppelswoe.nl of neem contact met ons op via 0578-67 67 67 en vraag naar de jongeren of kinderwerker.

Ben je 18 jaar of ouder en wil je graag vrijwillig werken met kinderen tijdens kindermiddagen? Neem dan contact op met Linda Brouwer 06-36 35 37 74.

Dit vind je misschien ook interessant!

EpeVertelt! De Tovertuin

EpeVertelt! is een rubriek waarbij EpeDoet! mensen uitnodigt die vertellen over het vrijwilligerswerk dat zij doen. Voor deze editie zaten we op een mooie woensdagochtend...
Meer lezen?
© 2024 Media Magneet