Kinderwerk

Mis nooit meer iets

Ontvang ons nieuws in uw mailbox
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kinderwerk

voor kinderen een gezellige en veilige plek!

Op verschillende plekken in de gemeente Epe organiseert Koppel-Swoe kinderwerk. Kinderwerk in de gemeente Epe biedt kinderen van 4-12 jaar een gezellige en veilige plek om in hun vrije tijd samen bezig te zijn en nieuwe ervaringen op te doen. De kindergroepen zijn er om deelnemende kinderen een vertrouwde omgeving te bieden, waar ze wekelijks graag naartoe gaan.

Een kindergroep moet het leukste uurtje in de week zijn! Een moment in de week waar kinderen naar uit kunnen kijken, een plek waar creativiteit gestimuleerd wordt, een plek waar aandacht is voor het kind. Samen met de kinderen worden de leukste activiteiten bedacht en deze worden uitgevoerd door een enthousiaste groep vrijwilligers, ondersteund door een medewerker van Koppel-Swoe.

 

Kinderwerk in de gemeente Epe biedt kinderen van 4-12 jaar een gezellige plek om in vrije tijd samen bezig te zijn en nieuwe ervaringen op te doen.

Wat doen we zoal?

We doen samen met de kinderen allerlei activiteiten zowel binnen en buiten. Denk aan bijvoorbeeld knutselen, koken, creatieve activiteiten, drama en spelletjes. Activiteiten worden in overleg met de kinderen georganiseerd. Ook staat het thema ‘gezondheid‘ wekelijks centraal, zowel binnen het activiteitenaanbod als in de keuze die kinderen krijgen als het gaat om eten en drinken tijdens de kindermiddag.

Wekelijks is men op woensdag te vinden in wijkcentrum Balai Pusat in Vaassen en wijkgebouw Triton in Vaassen (van 15.00- 16.00 uur). De kosten van deze activiteiten zijn 1 euro per keer.

Buiten bewegen

Wij vinden het belangrijk om beweging in de openbare ruimte voor kinderen te stimuleren. Daarom organiseren we wekelijks ‘sport en spel op straat’. Onder leiding van vrijwilligers en stagiaires komen kinderen op verschillende plekken samen om te bewegen. We organiseren sportieve activiteiten in samenwerking met de kinderen. Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden.

Kinderen zijn van harte welkom op de volgende tijden en locaties:

  • dinsdagmiddag van 15.30-16.30 uur tussen de flats aan de Jasmijnstraat in Vaassen (naast wijkgebouw Triton)
  • woensdagmiddag van 15.30-16.30 uur op het veldje aan de Teunis van Lohuizenstraat in Vaassen
  • donderdagmiddag van 14.00-15.00 uur in de Vogelbuurt in Vaassen (veldje aan de Lijsterstraat)
  • vrijdagmiddag van 15.30-16.30 uur op het veld achter dorpssteunpunt de Hezebrink in Emst

Ook sluit het kinderwerk aan bij de jaarlijkse Buitenspeeldag, die op diverse plekken in de gemeente Epe wordt georganiseerd door actieve (buurt)bewoners, supermarkten en verenigingen.

Kinderwerk in de gemeente Epe biedt kinderen van 4-12 jaar een gezellige plek om in vrije tijd samen bezig te zijn en nieuwe ervaringen op te doen.

Heb je vragen?

Fabienne Zoetbrood

Sociaal werker specialiteit jongeren, Gebiedsregisseur Vaassen
Telefoon
06-51 94 22 09
E-mail
f.zoetbrood@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag

Lianne Houtman

Sociaal werker specialiteit jongeren, Gebiedsregisseur Emst
Telefoon
06-45 41 26 94
E-mail
l.houtman@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag

Shaily Martina

Sociaal werker specialiteit jongeren
Telefoon
0578-67 67 67
E-mail
info@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag

Agenda

Dit vind je misschien ook interessant!

bekijk deze diensten eens

Relevant nieuws

Zomerschool voor kinderen uit de gemeente Epe en...

12 juli 2019
De zomervakantie is aanstaande: veel gezinnen genieten in binnen- of buitenland van hun vrije tijd, maar niet iedereen kan een vakantie betalen. Voor kinderen van...
Meer lezen?

Zomer bbq voor jonge mantelzorgers van 6-23 jaar

5 juli 2019
Op 12 juli organiseren we samen met mens en welzijn Voorst en De Kap een gezellige zomer bbq. Een gezellige avond voor jonge mantelzorgers in...
Meer lezen?

Meerdere vacatures bij onze kinderopvang

28 juni 2019
Ben jij niet vies van een zandtaartje? Draai jij je hand niet om voor een potje voetbal? Bedenk jij de leukste proefjes in ons LAB. ...
Meer lezen?
© 2019 Media Magneet