Kinderwerk

Mis nooit meer iets

Ontvang ons nieuws in uw mailbox

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kinderwerk

voor kinderen een gezellige en veilige plek!

Op verschillende plekken in de gemeente Epe organiseert Koppel-Swoe kinderwerk. Kinderwerk in de gemeente Epe biedt kinderen van 4-12 jaar een vaste, veilige en gezellige plek om in hun vrije tijd samen bezig te zijn, leeftijdsgenoten te ontmoeten en nieuwe ervaringen op te doen. De kindergroepen zijn er om deelnemende kinderen een betrouwbare omgeving te bieden, waar ze wekelijks graag naartoe gaan.

Een kindergroep moet het leukste uurtje in de week zijn! Een moment in de week waar kinderen naar uit kunnen kijken, een plek waar creativiteit gestimuleerd wordt, een plek waar aandacht is voor het kind. Samen met de kinderen worden de leukste activiteiten bedacht en deze worden uitgevoerd door een enthousiaste groep vrijwilligers, ondersteund door een medewerker van Koppel-Swoe.

 

Kinderwerk in de gemeente Epe biedt kinderen van 4-12 jaar een gezellige plek om in vrije tijd samen bezig te zijn en nieuwe ervaringen op te doen.

Wat doen we zoal?

We doen samen met de kinderen allerlei activiteiten zowel binnen en buiten. Denk aan bijvoorbeeld knutselen, koken, creatieve activiteiten, drama en spelletjes. Activiteiten worden in overleg met de kinderen georganiseerd. Ook staat het thema ‘gezondheid‘ wekelijks centraal, zowel binnen het activiteitenaanbod als in de keuze die kinderen krijgen als het gaat om eten en drinken tijdens de kindermiddag.

Wekelijks is men op woensdag te vinden in wijkcentrum Balai Pusat in Vaassen en wijkgebouw Triton in Vaassen (van 15.00- 16.00 uur). De kosten van deze activiteiten zijn 1 euro per keer.

Buiten bewegen

Wij vinden het belangrijk om beweging in de openbare ruimte voor kinderen te stimuleren. Daarom organiseren we wekelijks ‘sport en spel op straat’. Onder leiding van vrijwilligers en stagiaires komen kinderen op verschillende plekken samen om te bewegen. We organiseren sportieve activiteiten in samenwerking met de kinderen. Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden.

Kinderen zijn van harte welkom op de volgende tijden en locaties:

  • Donderdagmiddag van 16.00-17.00 tussen de flats aan de Jasmijnstraat in Vaassen (naast wijkgebouw Triton).
  • Woensdagmiddag 14.00-15.00 Op het veldje achter de Krugerstee en Mozaïek in Vaassen.
  • Woensdagmiddag 14.30-15.30 Kindermoment bij Huis van de Buurt Burgerenk in Epe.
  • Woensdagmiddag 15.00-16.00 op het veld achter dorpssteunpunt de Hezebrink of in de zaal van De Hezebrink in Emst.
  • Woensdagmiddag 16.00-17.00 Sport & Spel; start- en eindpunt altijd bij Huis van de Buurt Vegtelarij in Epe.

Ook sluit het kinderwerk aan bij de jaarlijkse Buitenspeeldag, die op diverse plekken in de gemeente Epe wordt georganiseerd door actieve (buurt)bewoners, supermarkten en verenigingen.

Voor Kinderwerk ontvangen wij subsidie van de gemeente Epe.

Kinderwerk in de gemeente Epe biedt kinderen van 4-12 jaar een gezellige plek om in vrije tijd samen bezig te zijn en nieuwe ervaringen op te doen.

Heb je vragen?

Hakan Soykan

Sociaal Werker
Telefoon
06-40948546
E-mail
h.soykan@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Woensdag, Vrijdag

Shèdy Abourayan

Sociaal werker specialiteit jongeren
Telefoon
06-36 30 29 92
E-mail
s.abourayan@koppelswoe.nl
Bereikbaar op Maandag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag

Agenda

Dit vind je misschien ook interessant!

bekijk deze diensten eens

Relevant nieuws

Herfstvakantie 2023: activiteiten voor kinderen...

20 september 2023
Ook in de herfstvakantie van 2023 organiseren we allerlei leuke activiteiten voor de jeugd uit de gemeente Epe. In onderstaand overzicht vind je op chronologische...
Meer lezen?

Nieuw kindercentrum Koppel-Swoe

15 september 2023
We zijn heel trots te kunnen melden dat Koppel-Swoe kinderopvang in De Droomboom start met een nieuw kindercentrum met kinderdagopvang voor kinderen van 0-4 jaar en een...
Meer lezen?

Zomerschool was weer een feestje!

Ja, het regende meer dan andere jaren. Maar de kinderen ondervonden daar totaal geen hinder van. De Zomerschool die van 31 juli tot en met...
Meer lezen?
© 2023 Media Magneet